Organisationen

Organisationen

Team Rynkeby er et nordisk velgørenhedsprojekt, som drives af Team Rynkeby Fonden.

Team Rynkeby Fonden består af en bestyrelse med fem medlemmer: Jørgen Dirksen, adm. direktør i Rynkeby Foods A/S (bestyrelsesformand), Allan Agerholm, CHO i BC Hospitality Group, Jørn Falk, marketingdirektør i Rynkeby Foods A/S, Lars Simper, adm. direktør i Nellemann Leasing og Jan Pedersen, økonomidirektør i Rynkeby Foods A/S.

LÆS MERE: Download Team Rynkeby Fondens vedtægter som PDF (7,4 MB)

Team Rynkebys ledelse varetages af Team Rynkeby Fondens direktør, som samtidig fungerer som Country Manager for Danmark. Der er ligeledes en Country Manager for henholdsvis Sverige, Finland Norge. 

Team Rynkeby Fonden består desuden af en Accounting Manager, som er ansvarlig for projektets økonomi, en Accounting Assistant, som varetager fakturering af sponsorer mm. samt en Communications Manager, som er ansvarlig for projektets nordiske kommunikation.

Hvert hold ledes af en Team Manager (holdkaptajn) sammen med en Steering Committee (styregruppe) bestående af en række deltagere med forskellige kompetencer. På hvert hold er der desuden en række nøglepersoner med ansvar for blandt andet økonomi, sponsorer, PR og service – disse personer kan udgøre holdets Steering Commitee (men behøver ikke gøre det).

 

Team Rynkeby News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Live

Følg Team Rynkebys tur til Paris via live-streaming og live-tracking.

Følg turen live

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram