Hjemmeskoleløbet

 

Team Rynkeby Hjemmeskoleløbet

 

Vil du være med, når vi løber sammen for lungesyge børn?

Søndag den 7. juni 2020 kl. 11 løber hele Danmark for lungesyge børn, når Team Rynkeby Fonden afvikler ’Team Rynkeby Hjemmeskoleløbet’ til fordel for Børnelungefondens livsvigtige arbejde for børn med alvorlige lungesygdomme.

Løbet er en hjemmeskole-version af Team Rynkebys årlige ’Team Rynkeby Skoleløbet’, som skulle have været afviklet fredagen før påskeferien med deltagelse af godt 90.000 skoleelever fra 295 danske skoler. Men på grund af coronasmitten blev løbet først udskudt, og nu flytter vi det hjem til eleverne selv.

HVORDAN FOREGÅR DET?

Det er gratis at være med, og du tilmelder dig enten 30 eller 60 minutter. På den valgte tid skal du løbe så langt som muligt.

TILMELD DIG: Team Rynkeby Hjemmeskoleløbet (GRATIS).

Du kan eksempelvis lave en rute på 500 eller 1.000 meter, som du løber igen og igen. Hvis du har et løbeur eller en telefon, der kan tracke, hvor langt du løber, kan du også bare løbe ud i naturen.

Ved tilmelding modtager du en mail med et startnummer, som du kan printe ud og sætte på trøjen.

Og når tiden er gået klikker du på ’indtast distance' i den tilsendte mail. Dermed er dit resultat tilgængelig på sportstiming.dk, og du vil herefter modtage et fint diplom. Din virtuelle medalje modtager du med dit startnummer.

LØB FOR LUNGESYGE BØRN

Som deltager kan du være med til at rejse penge til Børnelungefonden ved mikrosponsorater med dine venner, familie og netværk på sociale medier.

Dine sponsorer forpligter sig til at give et beløb pr. kilometer, du løber.

Hvis du selv starter med at forpligte dig til at give et beløb pr. kilometer, er du med til at lægge niveauet for dine venners donationer.

Efter løbet skal du og alle dine sponsorer indbetale det aftalte beløb til Team Rynkeby Hjemmeskoleløbet MobilePay-nummer: 27 79 21.

FEST OG STEMNING

Team Rynkeby Fonden sørger for opvarmningen fra vores LIVE-studie, som starter udsendelsen på facebook.com/teamrynkeby kl. 10:30.

Her vil der hele vejen igennem løbet være interessante interviews med mennesker, som kan fortælle mere om formålet, der vil være spændende lodtrækningspræmier og meget mere.

Undervejs kan du sende fotos eller små videoklip ind, som vi vil forsøge at vise så mange af som muligt. Dette gør du ved at bruge #hjemmeskoleløbet.

FØLG BEGIVENHEDEN PÅ FACEBOOK

Team Rynkeby Fonden og Børnelungefonden håber, at rigtig mange har lyst til at snøre løbeskoene og løbe alt, hvad I kan for de lungesyge børn!

Følg begivenheden på Facebook: team-rynkeby.dk/løbeevent.

Vi ses til #hjemmeskoleløbet

Stor hilsen

Børnelungefonden og Team Rynkeby Fonden.

Kontakt

Sune Gren
School Run Manager
Sgr@team-rynkeby.com
Telefon: +45 40 91 95 33

 

<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

Efterskoleelever løb 18 timer i den gode sags tjeneste

100 elever fra Vestsjællands Idrætsefterskole løb hele 3.115 km i den gode sags tjeneste, da de deltog i Team Rynkeby Hjemmeskoleløbet til fordel for

Læs mere…

<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

Børnelungefonden glæder sig over Team Rynkebys nye indsamlingsløb

Børnelungefondens direktør Anne Brandt glæder sig over Team Rynkeby Fondens nye indsamlingsløb, der skal sikre penge til alvorligt lungesyge børn. De

Læs mere…

<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

Landsdækkende skoleløb bliver til hjemmeskoleløb

Team Rynkeby Skoleløbet blev først udskudt på grund af covid-19 – nu ændrer løbet form og gennemføres som et landsdækkende hjemmeskoleløb søndag den 7

Læs mere…

<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

Situationen er dybt bekymrende for de kronisk lungesyge børn

De kronisk lungesyge børn er nogle af dem, der er allermest udsatte for COVID-19. Nu er coronasmitten måske også skyld i, at Børnelungefonden får færr

Læs mere…

<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

Team Rynkeby Fonden udsætter landsdækkende skoleløb

Team Rynkeby Fonden udsætter landsdækkende skoleløb på grund af den mulige risiko for spredning af coronavirussen covid-19. Fredagen før påskeferien

Læs mere…

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram