’Hold kæden stram’: Foredragsaften om motion og træning
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Ringe - 09-12-2014

’Hold kæden stram’: Foredragsaften om motion og træning

Du kan møde en tidligere verdensmester i triatlon, en ekstremcykelrytter og en ph.d. i træningsafhængighed, når Team Rynkeby afholder foredragsaften om motion og træning hos Fyens Stiftstidende den 20. januar.

>>> Bestil billet her <<<

Tre af landets mest kyndige personer, når det handler om motion og træning, lægger vejen forbi Fyens Stiftstidende i Odense, når Team Rynkeby afholder foredragsaftenen ’Hold kæden stram’ til støtte for Børnecancerfonden.

En af foredragsholderne er Torbjørn Sindballe, som er tidligere verdensmester i triatlon og den eneste dansker, som har opnået en podieplacering ved Hawaii Ironman.

Han ved om nogen, hvordan man får sport, arbejde og familie til at gå op i en højere enhed, og det vil han fortælle om i sit foredrag ’Find balancen’. Torbjørn Sindballe er i dag performance coach og partner i Running26, som udbyder trænings- og netværksforløb for virksomheder.

Verdens yngste RAAM-rytter
Derudover vil Aske Søby, som i en alder af 24 år blev den yngste rytter i verden, der har gennemført ekstremcykelløbet Race Across America, give et indblik i, hvad det kræver at kunne gennemføre verdens hårdeste cykelløb.

Aske Søby studerer til daglig på Syddansk Universitet. Han var tidligere et af Danmarks helt store cykeltalenter, men valgte dog at lægge vægt på studiet frem for cyklingen. Han finder dog fortsat gejsten til at udfordre sig selv på landevejen.

Psykolog og ph.d. Mia Lichtenstein runder foredragsaftenen af med et foredrag om træningens skyggeside. Mia Lichtenstein er blandt andet kendt fra DR2-programmet ”Afhængig af træning” og vil med udgangspunkt i den nyeste forskning om emnet ’Besat af træning og når træning bliver usundt’.

Foredragsaftenen afholdes hos Fyens Stiftstidende, Banegårdspladsen 1, 5000 Odense C, Lokale Medielab, Indgang fra Banegårdspladsen, den 20. januar 2015 kl. 19-21:30. I pausen vil der være frugt og juice fra Rynkeby.

Prisen på 150 kr. pr. billet går ubeskåret til Team Rynkebys indsamling til Børnecancerfonden.

>>> Bestil billet her <<<

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram