220 rynke-ryttere samlet på Mols
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 11-06-2013

220 rynke-ryttere samlet på Mols

Det kan være svært helt at begribe, hvor stort Team Rynkeby-projektet egentlig er, før man står i Paris og ser den endeløse slange af gulklædte cykelryttere snog sig de sidste kilometer gennem byen mod Eiffeltårnet.

I weekenden fik en del af dette års ryttere dog en oplevelse af at være en del af et større projekt, da 220 cykelryttere fra otte forskellige Team Rynkeby-hold var samlet på Mols for at køre Mols Bjerge tynde over to dage.

- Normalt har vi jo ikke så meget at gøre med de andre hold. Rytterne ved godt, at de er en del af et større projekt, men det kan godt være lidt svært at forholde sig til – især for de nye, siger Kjeld Hansen, holdkaptajn på Team Rynkeby København og idémanden til den store Team Rynkeby-træningslejr.

- Udover den vigtige træning i det kupperede terræn på Mols har deltagerne fået snakket på tværs af holdene og fået skabt relationer, som rækker ud over sit deres hold. Tilbagemeldingerne har været utrolig positive, fortsætter han.

200 km som opvarmning
Træningslejeren begyndte officielt lørdag kl. 11, men flere af holdene ankom allerede fredag aften – flere af dem på cykel. Blandt andre 11 ryttere fra Team Rynkeby Odense, som kørte de godt 200 km fra Fyn til Mols om fredagen, hvorefter den stod på 150 km fællestræning om lørdagen.

I bedste Team Rynkeby-stil blev aftenen rundet af med en øl på bagsmækken, og selvom mange var trætte, blev der alligevel hygget på tværs af holdene.

- Om lørdagen gik deltagerne og kiggede lidt ned i asfalten, men om søndagen blev der både hilst og hygget over morgenbordet, siger Kjeld Hansen.

Træningslejren i Mols Bjerge sluttede søndag kl. 13 efter en tur på 90 km.

Der er nu 31 dage til afgang.

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram