<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 11-07-2016

77-årig cykler sin 12. tur til Paris

77-årige Ole Jespersen føler sig bedre kørende nu, end han gjorde for 14 år siden, da han kørte sin første tur til Paris med Team Rynkeby.

2. etape, Arkeburg: Da det allerførste Team Rynkeby-hold kørte til Paris for 14 år siden, var Ole Jespersen med på holdet.

Det er han også i år, hvor Team Rynkeby kører sin 15. tur til Paris til fordel for børn med kræft.

Den 77-årige fynbo kører selv sin 12 tur med Team Rynkeby, og han er dermed den Team Rynkeby-rytter, der har været med på turen til den franske hovedstad flest gange.

- Jeg er bare så glad for at være med. Det er et fuldstændig unik projekt, vi har. Vi kommer fra mange forskellige samfundslag og fra alle dele af landet. Og vi er samlet her på Team Rynkeby med et fælles mål for øje – nemlig at cykle til Paris og samle penge ind til børn med kræft, siger Ole Jespersen.

Og han har ikke svært ved at finde motivationen til at trække i velgørenhedscykelholdets gule trøje endnu engang.

- Det motiverer mig, at vi år efter år kan samle så mange penge ind til børn med kræft – men det motiverer også, at jeg ved at deltage får mulighed for at dyrke noget motion. Kroppen har virkelig godt af at cykle, siger han.

Faktisk mener Ole Jespersen, at han er bedre cyklende nu, end da han som 63-årig kørte sin første tur.

- Selvom jeg ikke har fået trænet så meget i år, så føler jeg rigtig godt kørende – faktisk bedre end da jeg kørte første gang, griner han.

Ole Jespersen og resten af Team Rynkeby Ringe er netop nu ude på holdets 2. etape. Du kan se, hvordan det går på live-streamningen på Team Rynkebys website: www.team-rynkeby.dk/liveDK.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram