8-årig løb 6.800 kr. ind til Børnecancerfonden
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 20-03-2015

8-årig løb 6.800 kr. ind til Børnecancerfonden

8-årige Elias løb 23 omgange på Kolding Stadion og sikrede 6.785 kr. til Børnecancerfonden, da Sdr. Vang Skolen tyvstartede Team Rynkeby Skoleløbet.

600 elever indtog Kolding Stadion, da Sdr. Vang Skolen i Kolding tyvstartede Team Rynkeby Skoleløbet i går.

Sdr. Vang Skolen er en af de 114 skoler, som i år har tilmeldt sig Team Rynkeby Skoleløbet, og som officielt afvikles fredag den 27. marts 2015.

Løbet handler om at samle penge ind til Børnecancerfonden ved at løbe så langt som muligt. Inden løbet skal eleverne nemlig indgår sponsoraftaler med deres forældre, bedsteforældre, venner og naboer, som alle giver et lille beløb per omgang eller kilometer eleven løber.

295 kr. per omgang
Og nogle elever havde meget at løbe for på Kolding Stadion i går.

8-årige Elias, som går i 2.a på Sdr. Vang Skolen, havde været så flittig med at samle sponsorater inden løbet, at han for hver omgang på Kolding Stadion sendte 295 kr. ubeskåret videre til Børnecancerfonden.

Og da den unge elev i alt tilbagelagde 23 omgang på de 60 minutter, som skolen havde afsat til løbet, endte donationen på imponerende 6.785 kr., som Elias nu skal ud og hente ind hos sine 11 sponsorer.

Elias var dog langt fra den eneste elev, som havde været flittig med at bede om sponsorater inden løbet. I alt indsamlede de 600 elever på Sdr. Vang Skolen omkring 100.000 kr. til Børnecancerfonden.

Alle indsamlede midler fra Team Rynkeby Skoleløbet går ubeskåret til Børnecancerfonden.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Bliv sponsor

Bliv sponsor for Team Rynkeby og støt børn med kritiske sygdomme.

Se mulighederne

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram