<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 06-07-2016

Altanvirksomhed overraskede Team Rynkeby-ryttere med check på 200.000 kroner

Altan.dk overraskede en flok regnvåde ryttere fra Team Rynkeby Vestsjælland med en check på ikke mindre end 200.000 kroner til Børnecancerfonden.

Team Rynkeby Vestsjælland fik en ordentlig skylle på holdets sidste træningstur, inden turen går mod Paris på lørdag.

Men hvis de regnvåde ryttere var blevet lidt kolde om fødderne på den 40 kilometer lange træningstur, så sørgede rytteren Niels Urban Hansen, der også er direktør i altanvirksomheden Altan.dk, for, at holdkammeraterne fik noget at lune sig på til det efterfølgende holdmøde.

Ejeren af Altan.dk, Peter Knudsen, havde nemlig sendt ham i byen med en klækkelig forhøjelse af Altan.dks guldsponsorat til holdet.

Ikke mindre end 200.000 kroner stod der på den lille check, som Niels Urban Hansen hev op af lommen.

- Jeg har kæmpe stor respekt for det kolossale arbejde, som Team Rynkeby Vestsjælland gør for Børnecancerfonden, og det håb som deltagerne indgyder hos de kræftsyge børn og deres familier. Jeg ved, hvor meget holdet har knoklet det seneste år, og det er det arbejde, som jeg gerne vil anerkende ved at øge Altan.dks sponsorat, siger Peter Knudsen, der selv deltog på Team Rynkeby Vestsjælland i 2014 og 2015.

Sponsor i millionklassen
Selvom checken fra Altan.dk kom som en stor overraskelse for alle på Team Rynkeby Vestsjælland i aftes, så er det ikke nyt for altan-virksomheden at støtte Team Rynkebys indsamling til Børnecancerfonden.

De seneste tre sæsoner overstiger virksomhedens samlede sponsorat til Team Rynkeby én million kroner.

- Social ansvarlighed fylder meget hos os, og det er ikke bare noget, vi snakker om – det er noget vi gør. Når man har muligheden for at hjælpe, så skal man også gøre det. Og for mig er det meget naturligt at give Team Rynkeby Vestsjælland et lille skulderklap for deres arbejde for børn med kræft, siger Peter Knudsen.

Taknemmelig holdkaptajn
En af de vestsjællandske ryttere, der blev overrasket af den ekstra check fra Altan.dk, var holdets kaptajn, Poul Buur.

- Altan.dk har allerede gjort rigtig meget for holdet de seneste sæsoner, så denne gestus til holdet og til Børnecancerfonden understreger bare den gavmildhed, Peter Knudsen og virksomheden besidder. Jeg er dybt taknemmelig på Børnecancerfondens vegne, siger Poul Buur.

Team Rynkeby Vestsjælland starter turen mod Paris på Schweizerpladsen i Slagelse, lørdag den 9. juli 2016 kl. 9:00-11:10. Du kan følge holdets tur til den franske hovedstad her: www.team-rynkeby.dk/liveDK.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram