Ansøgningsfrist: Skal du med på Team Rynkeby?
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 13-08-2015

Ansøgningsfrist: Skal du med på Team Rynkeby?

Hvis du skal være én af de 900 danske motionscykelryttere, der næste sommer cykler til Paris med Team Rynkeby, så skal du ansøge senest 20. august 2015.

Næste sommer cykler godt 1.600 motionscykelryttere fra fem forskellige lande til Paris til fordel for børn med kræft sammen med velgørenhedscykelholdet Team Rynkeby.

De 900 af rytterne kommer fra Danmark og bliver udtaget i løbet af september. Det betyder, at alle interesserede skal have skrevet en motiveret ansøgning via Team Rynkebys website senest den 20. august 2015.

- Som det ser ud lige nu, har vi lidt færre ansøgere, end vi havde på samme tidspunkt sidste år – til gengæld oplever vi, at ansøgerne bliver mere og mere motiveret, og er mere og mere bevidste om, hvad der bliver forventet af dem, siger Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden.

Alle har en chance
Ifølge Team Rynkeby-direktøren har alle personer over 18 år mulighed for at komme med på holdet.

- De senere år er vi blevet beskyldt for, at det er helt umuligt at komme med, hvis man ikke er kendt, direktør eller har en masse sponsorer med i ryggen. Sådan er virkeligheden dog ikke, siger Carl Erik Dalbøge.

- Hvis man tager rundt på vores hold og hilser på deltagerne, så vil man møde helt almindelige mennesker, der er en del af Team Rynkeby, fordi de virkelig har et ønske om at gøre noget godt for sig selv, mens de gør noget godt for andre – den motivation har de ladet skinne igennem i deres ansøgning, og derfor er de blevet udtaget.

Fokuser på motivationen
Carl Erik Dalbøge erkender dog, at der bliver rift om pladserne på de 18 danske hold.

- Selvom vi nok får lidt færre ansøgninger i år, end vi fik sidste år, så bliver det ikke let at komme på holdet. Derfor skal ansøgerne fokusere på deres motivation. Hvorfor vil de gerne med på holdet, og hvad kan de bidrage med i forhold til projektets gennemførelse og indsamlingen? Det er noget af det, at holdkaptajnerne kigger på, når de gennemgår ansøgerne.

Klik her, hvis du ønsker at ansøge om en plads på Team Rynkeby. Klik her, hvis du ønsker at opdatere din ansøgning.

2. september får alle ansøgere besked om, hvorvidt de er en del af den videre udvælgelsesproces.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram