Basim tvunget til at melde afbud til Team Rynkeby
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 30-04-2014

Basim tvunget til at melde afbud til Team Rynkeby

Danmarks store Melodi Grand Prix-håb har fået så travlt med musikken, at han nu må melde afbud til Team Rynkebys tur til Paris.

Et internationalt melodi grand prix og en koncertkalender, som byder på mere end 150 optrædener i ind- og udland, er svært at kombinere med forberedelserne til en cykeltur til Paris.

Det erkender Basim, som nu er nødt til at melde afbud til Team Rynkebys cykeltur til Paris til fordel for Børnecancerfonden.

Den 1.200 km lange cykeltur finder sted fra den 4.-11. juli, og den 21-årige sanger og sangskriver har for travlt til at få trænet det, der skal til.

- Jeg må faktisk erkende, at jeg endnu ikke har haft tid til at hente den Team Rynkeby-cykel, som jeg har købt til lejligheden, siger Basim, som aldrig har kørt mere end 10 km på en cykel.

- Derfor er det også svært at forstille sig, at jeg skulle blive i stand til at klare turen med det overskud, der kræves, siger han.

Håber på comeback
Afbuddet til sommerens cykeltur til Paris får dog ikke betydning for de Team Rynkeby-aktiviteter, Basim allerede har sagt ja til.

Den 27. maj optræder han således ved et velgørenhedsshow på Magasinet i Odense, og den 4. juli fejrer han sin fødselsdag med endnu en optræden i den gode sags tjeneste – denne gang ved Team Rynkebys prolog i Odense.

- Jeg havde glædet mig rigtig meget til at møde mine holdkammerater og prøve kræfter med turen til Paris. Men lige nu bliver jeg nødt til at fokusere på musikken. Jeg håber dog, at der bliver plads til mig på holdet en anden gang – måske allerede næste år, siger Basim.

Basim får ros for indsats
Og Team Rynkeby holder gerne døren åben for Basim, forsikrer Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden.

- Basim gør et fantastisk, prisværdigt arbejde for kampen mod børnekræft – blandt andet som ambassadør for Børnecancerfonden. Og tidligere på året var han også med til at rejse næsten 100.000 kr. til Team Rynkebys indsamling til Børnecancerfonden ved Grease-forpremieren i Tivoli. Vi skal nok finde en plads til ham, hvis han er klar en anden gang, siger Carl Erik Dalbøge.

Basim repræsenterer Danmark ved Det Internationale Melodix Grand Prix i København den 10. maj med sangen ’Cliche Love Song’.

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Bliv sponsor

Bliv sponsor for Team Rynkeby og støt børn med kritiske sygdomme.

Se mulighederne

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram