Bingo Banko for børn og voksne i Aarhus
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 19-02-2016

Bingo Banko for børn og voksne i Aarhus

Team Rynkeby Østjylland sparker påskeferien i gang med et stort ’Bingo Banko’-show til fordel for Børnecancerfonden den 20. marts. Mød blandt andre Hr. Skæg.

For fjerde år i træk afholder Team Rynkeby Østjylland ’Bingo Banko’ til fordel for Børnecancerfonden i Scandinavian Center Aarhus, søndag den 20. marts 2016.

Det østjyske velgørenhedsshow er baseret på TV2’s populære tv-show af samme navn, hvor banko-numrene ikke blot bliver trukket op af en pose – i stedet bliver de udtrukket på alle mulige mærkelige og underholdende måder, fortæller Hans-Jørgen Degn, der er rytter på Team Rynkeby Østjylland og en af de frivillige kræfter bag showet.

- Vi lover, at det bliver en fest for børn og voksne. Vi er blevet mødt af en masse gavmilde sponsorer i Østjylland, som har doneret tonsvis af præmier til showet. Så udover at det bliver vildt underholdende, så er der også en god chance for at vinde, siger Hans-Jørgen Degn.

Hr. Skæg og Brian Lykke
Undervejs vil en række kendte kunstnere underholde; blandt andre Hr. Skæg, som de fleste børn kender fra Ramasjang på DR. Showet bliver styret af skuespilleren Brian Lykke.

- Vi er stadig i gang med at lukke de sidste aftaler med kunstnerne, som alle stiller op kvit og frit, så vi kan lave et så stort overskud til Børnecancerfonden som overhovedet muligt, siger Hans-Jørgen Degn.

Billetterne til Binko Bango-showet koster 130 kroner for voksne og 75 kroner for børn plus gebyr og købes på Billetnet.dk. Bingo Banko-pladerne købes på dagen. 

Alt overskud fra arrangementet går til Børnecancerfonden.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram