De første cykler er ankommet fra Bianchi
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 15-01-2016

De første cykler er ankommet fra Bianchi

Team Rynkeby har netop modtaget de første to eksemplarer af den nye 2016-racer. De øvrige 1.000 cykler er klar til levering til rytterne inden påske.

Foråret kom en smule nærmere, da Team Rynkeby Fonden her til formiddags modtog de første to eksemplarer af den nye Team Rynkeby 2016-racer.

Årets Team Rynkeby-racer er fremstillet hos den italienske cykelproducent Bianchi, der i år vil levere godt 1.000 cykler til Team Rynkeby.

Efter planen er cyklerne klar til levering til rytterne på de 38 lokale hold inden påske. Herefter kan cykelsæsonen for alvor gå i gang.

- Det er altid noget ganske specielt, når den første cykel ankommer – så er der ikke lang tid til foråret og til, at holdene skal på landevej. Det glæder alle sig til, siger Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden.

Team Rynkebys 2016-racer er bygget over Bianchis Intrepida-model. Cyklen er fremstillet i carbon og monteret med en fuld Shimano 105 geargruppe.

Team Rynkeby består i 2016 af 1.400 ryttere og 400 hjælpere fordelt på 38 lokale hold i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Færøerne. Cykelholdet cykler til Paris fra den 9.-10. juli til den 16. juli 2016.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram