Den unge Qvortrup har håneretten
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 19-07-2013

Den unge Qvortrup har håneretten

Henrik Qvortrup har haft en fantastisk tur til Paris med sin søn Bjørn. Også selvom håneretten havnede hos den unge Qvortrup efter Mur de Huy.

7. etape, Paris: Ved starten i København for en uge siden gav Henrik Qvortrup udtryk for, at det, som han glædede sig allermest til på turen til Paris, var at give sin søn Bjørn baghjul.

Den kendte politiske kommentator var dog knap så kæphøj, da Team Rynkebys 21 hold sidst på eftermiddagen blev samlet på Pl. Auguste Baron for at køre de sidste 14 km til Eiffeltårnet i samlet trop.

Bjørn havde nemlig sat sin far på Mur de Huy i onsdags, hvilket far-Henrik forsøgte at bortforklare kort før de 985 gulklædte ryttere satte sig i sadlen til de sidste kilometer mod Eiffeltårnet og de tusindvis af ventende pårørende.

- Der har været et kedeligt intermezzo på turen, hvor jeg troede, at jeg kunne hænge på min 22-årige søn op ad Huy. Og det betød, at jeg brød alle regler og lagde for hårdt ud. Hvilket også betød, at jeg var færdig som gårdsanger 75 meter fra mål – jeg kunne simpelthen ikke mere, griner Henrik Qvortrup og tilføjer:

- Så hvad det angår, så har Bjørn fået håneretten det næste år.

Skal på slankekur
Og noget kunne tyde på, at Henrik Qvortrup godt kunne trænge til at træne med sin hurtige søn efter turen til Paris.

For selvom de to Qvortrupper har ligget side om side i fronten af gruppen en stor del af tiden og brugt masser af kræfter på at trække Team Rynkeby København til Paris, så har turen nok alligevel betydet, at han har taget lidt på, fortæller han.

- Det kom noget bag på mig, da jeg før turen hørte, at man kunne risikere at tage på undervejs. Men jeg tror, det er rigtigt. For man kaster jo Snickers og chokolademælk indenbords hele tiden. Så det kan være, at vi skal hjem og på slankekur, griner Henrik Qvortrup.

Fantastisk kammeratskab
Henrik og Bjørn er dog enige om, at det har været en stor oplevelse at køre med Team Rynkeby til Paris.

- Det har været en god tur – og ikke sådan ’ud af kroppen hård’. Vi har kunnet følge med, og vi har nydt det, siger Henrik Qvortrup, og Bjørn supplerer:

- Desuden har kammeratskabet på holdet har været helt fantastisk. Og kombineret med sagen, vi kører for, så er det bare gået op i en højere enhed, og det synes jeg virkelig, at vi har fået lov at mærke, siger Bjørn.

I Paris blev Henrik og Bjørn modtaget af Henriks kone samt Bjørns tre mindre søskende – samt tusindvis af andre mennesker ved Eiffeltårnet.

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram