Der er lagt i grillen til en kæmpe fest på Mur de Huy
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 13-07-2017

Der er lagt i grillen til en kæmpe fest på Mur de Huy

Der er feststemning på toppen af Mur de Huy, hvor Jørgen Hansen i løbet af dagen skal bespise knap 1.300 Team Rynkeby-deltagere ved et kæmpe fællesdepot.

5. etape Mur de Huy: Med en knyttet næve og et jubelbrøl markerer en midaldrende Team Rynkeby-rytter, at han klarede en af Tour de Paris’ helt store, fysiske udfordringer – den legendariske bakke i Ardennerne, Mur de Huy.

Og den brøllet er et meget godt udtryk for den stemning af forløsning, der præger Team Rynkeby-rytterne på toppen af den 1.300 meter lange bakke, hvor Jørgen Hansen fra Jønne´s Dinner & Madevent har fyret op under sin 18 m2 kæmpegrill.

17 Team Rynkeby-hold er nemlig gået sammen om at lave Team Rynkeby-historiens største sammenskudsgilde, og dermed har Jørgen Hansen ansvaret for at bespise knap 1.300 Team Rynkeby-deltagere på toppen af Mur de Huy.

- Vi skal grille 1.289 burger og 1.289 grillpølser i dag, så der kommer tryk på, lyder det fra Jørgen Hansen, mens deltagerne så småt er begyndt at tage for sig af burgere og grillpølser.

Jørgen Hansen og hans søn Martin er en del af Team Rynkeby Vestjyllands serviceteam, og grillen, der er så stor, at den kan grille hele 11 pattegrise samtidig, bliver derfor brugt hver eneste dag på turen til Paris.

- Vi vil rigtig gerne støtte op om den gode sag og være med til at gøre en forskel for børn med kræft. At være med til at bidrage til den gode stemning og sørge for, at rytterne får noget at spise, det kan være en del af vores bidrag, siger Jørgen Hansen og vender endnu et par pølser.

- Det er en intens tur, men det er fantastisk at være en del af. Vi lægger alle sammen en masse hjerteblod i det, siger han.

Team Rynkeby fortsætter turen til Paris de kommende dage. Team Rynkeby-karavanen ankommer til Paris på lørdag.

 

 

 

 

 

 

 

Tilbage

Team Rynkeby News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Kommende events

Se hvilke events, som Team Rynkebys lokale hold afholder den kommende tid.

Køb billet

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram