Emma var med til at danse 70.000 kr. ind til Børnecancerfonden
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 08-02-2016

Emma var med til at danse 70.000 kr. ind til Børnecancerfonden

Næsten 200 mennesker svedte i en god sags tjeneste, da Team Rynkeby Silkeborg afholdte en stor danse- og spinning-event i Fitness World i Silkeborg i lørdags.

Emma Greve var en af de næsten 200 mennesker, der i lørdags var med til at danse eller cykle 70.000 kroner ind til Børnecancerfonden i Fitness World i Silkeborg.

Den 19-årige studerende fra Odense havde taget turen hele vejen til Silkeborg for at støtte op om arrangementet og det nystartede Team Rynkeby Silkeborg, der stod bag eventen.

Og for Emma Greve var dagen lidt ekstra speciel. Det var nemlig første gang, at hun deltog i et dansearrangement, siden hun i en alder af 14 år fik konstateret kræft. Dengang var hun en del af den absolutte danseelite i Danmark, men sygdommen tvang hende til indstille dansekarrieren.

- Jeg forsøgte at vende tilbage til sporten, da jeg var færdigbehandlet første gang. Men behandlingen havde taget så hårdt på mig, at jeg måtte opgive. Derfor glæder jeg mig også lidt ekstra til på lørdag, hvor jeg skal danse igen, fortæller Emma Greve, der har fulgt Team Rynkebys arbejde for Børnecancerfonden tæt igennem de seneste mange år.

- Team Rynkeby gør et kæmpe arbejde for Børnecancerfonden, og derfor synes jeg også, at det er vigtigt at bakke op, når Silkeborg-holdet afholder sådan et stort og flot arrangement, siger hun.

100 spinningcykler
Mens Emma Greve og 80 andre dansere vrikkede med hofterne i Fitness Worlds dansesal, gav 120 motionister den gas i spinningsalen.

- Mantraet i Team Rynkeby er, at deltagerne skal gøre noget godt for sig selv, mens de gør noget godt for andre. Og det netop det, de får lov at gøre her. Deltagerne betaler for at være med, mens en lang række sponsorer donerer resten af arrangementet, og det betyder, at alle indsamlede penge kan gå ubeskåret til Børnecancerfonden, siger Flemming Bøgely, direktør i Silkeborg-virksomheden Blue Idea og mangeårig deltager på Team Rynkeby.

- Målet er at give deltagerne i sjov og aktiv dag, mens vi i fællesskab kan gøre en forskel for børn med kræft, siger han.

Foto: Thomas Nørremark.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram