<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 27-08-2020

Er du den heldige vinder af en ŠKODA Fabia? Tjek din lodseddel nu

Team Rynkeby offentliggør nu de tre vindere af velgørenhedscykelholdets landsdækkende lotteri. Fordelingen af lotteriets tre hovedpræmier offentliggøres dog først den 26. september 2020.

Hvis du har købt en lodseddel til Team Rynkebys landsdækkende lotteri til fordel for Børnecancerfonden, bør du fiske lodsedlen op af skuffen nu.

Team Rynkeby har nemlig fået udtrukket de tre vindere, der skal fordele lotteriets tre hovedpræmier imellem sig.

Hovedpræmien i lotteriet er en splinterny ŠKODA Fabia FL Ambition 1,0 TSI 95 HK til en værdi af 161.498 kr. leveret af ŠKODA Næstved, Bassinbuen 24, 4700 Næstved. Derudover er der to gavekort på henholdsvis 8.000 kr. og 6.000 kr. til en Bianchi-cykel.

De tre vindernumre er:

2928
3237
5715

Hvis du ligger inde med en af lodsedlerne, skal du kontakte Jesper Bjerg, Country Manager for Team Rynkeby Danmark.

Fordelingen af de tre hovedpræmier bliver først afsløret den 26. september 2020, når Team Rynkeby overrækker årets indsamlede midler til Børnecancerfonden og Børnelungefonden.

Checkoverrækkelsen skulle oprindeligt have fundet sted ved et større arrangement i København, men på grund af coronasituationen bliver det et mindre, privat arrangement, hvor de tre vindere af lotteriet også deltager, og hvor fordelingen af præmierne afsløres.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram