<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 24-05-2016

Feberramt 7-årig arrangerede sit eget skoleløb

7-årige Cilje var feberramt, da hendes skolekammerater deltog i Team Rynkeby Skoleløbet. Derfor arrangerede hun sit eget skoleløb for hele 17 sponsorer.

Det var en slemt skuffet Cilje fra 1.v på Havrehedskolen i Morud på Fyn, der vågnede op med feber, da hendes 600 skolekammerater skulle deltage i Team Rynkeby Skoleløbet fredagen før påskeferien.

Feberen gjorde det umuligt for hende at deltage i løbet, som hun ellers havde glædet sig så meget til, fortæller hendes mor.

- Cilje havde sådan glædet sig til at løbe med resten af skolen. Og hun var også rigtig skuffet over, at hun blev syg, fordi hun troede, at alt hendes arbejde med at skaffe sponsorer så havde været forgæves, siger Mette Fugl Nicolaisen.

Mens Cilje havde ligget syg, havde hendes skolekammerater løbet ikke mindre end 96.520 kroner ind til Børnecancerfonden, og da checken skulle overrækkes til Team Rynkeby Fonden kom skuffelsen for alvor op i hende igen.

Hendes mor spurgte derfor Team Rynkebys udsendte rytter, Tina Kold Jensen, om det ikke var muligt for Cilje at give et bidrag.

- Og det var det naturligvis.

Så få dage senere trak Cilje i løbetøjet sammen med sine sponsorer og løb ikke mindre end 10 omgange for Børnecancerfonden. Og godt hjulpet på vej af Ciljes rige, norske onkel kunne Havrehedskolens elever sende ekstra 7.500 kroner til Børnecancerfonden – en donation som Cilje nu også havde andel i på trods af hendes sygdom.

Du kan tilmelde din skole Team Rynkeby Skoleløbet 2017 her.

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram