Fik lodseddel af deres mor – nordjysk søskendepar kørte hjem fra checkoverrækkelse i en splinterny Fiat 500
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 12-10-2018

Fik lodseddel af deres mor – nordjysk søskendepar kørte hjem fra checkoverrækkelse i en splinterny Fiat 500

Caroline og Jannik Skov fik en lodseddel til Team Rynkebys landsdækkende lotteri af deres mor. Det viste sig at være en lidt større gave, end de lige havde forestillet sig.

Det var med en god portion spænding i kroppen, at 23-årige Caroline Skov og hendes lillebror, 21-årige Jannik Skov, kørte til Ringe sidste weekend for at overvære Team Rynkebys checkoverrækkelse til Børnecancerfonden og Børnelungefonden.

Inden de 29,4 millioner kroner, som Team Rynkeby havde indsamlet i Danmark i 2018, skiftede hænder, skulle vinderne af velgørenhedscykelholdets årlige landsdækkende lotteri nemlig findes.

Og søskendeparret fra henholdsvis Aarhus og Aalborg var i besiddelse af én af de tre lodsedler, der enten ville kunne sikre dem en ny cykel eller en Fiat 500 til en værdi af 110.000 kr.

- Vores mor er rytter på Team Rynkeby Nordjylland. Hun skulle derfor sælge fem lodsedler til Team Rynkeby-lotteriet, men i stedet for at sælge dem til venner og familie købte hun selv dem og gav min bror og jeg en hver. Og vi blev enige om at dele, hvis en af os vandt, fortæller Caroline Skov.

Caroline havde aldrig tidligere vundet noget, så hun tænkte ikke videre over det, før hun opdagede, at deres lodseddel var en af de tre udtrukne lodsedler.

- Jeg var egentlig bare glad for, at vi var med til at støtte Børnecancerfondens arbejde, men det ville heller ikke være så dårligt at køre hjem fra Ringe i en splinterny bil, smiler hun.

Hjem til Aalborg i ny bil
Da spændingen langt om længe blev udløst på scenen på Ringe Torv stod Caroline Skov pludselig med nøglerne til en rød Fiat 500.

- Jeg var vildt overrasket. Hverken min bror eller jeg har bil, og nu har vi pludselig sådan en rap sag til deling, siger hun.

Efter arrangementet på Torvet i Ringe kørte Caroline og Jannik til Autohuset Vestergaard i Odense, hvor papirarbejdet blev klaret, og så kunne søskendeparret køre hjem til Jylland i deres nye bil.

- Min bror fik lov at køre den hele vejen hjem til Aalborg. Det var han ret begejstret for, siger Caroline Skov.

I alt blev der solgt knap 5.000 lodsedler til Team Rynkebys landsdækkende lotteri, hvilket resulterede i en donation til Børnecancerfonden på knap 500.000 kr.

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Lotteri

Skal du vinde en helt ny Škoda Fabia? Så køb en lodseddel til vores landsdækkende lotteri.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram