<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 27-01-2015

Fire hold starter samlet i København

København lægger asfalt til sommerens største Team Rynkeby-start. Fire hold starter samlet fra hovedstaden den 3. juli 2015 kl. 10.

Team Rynkeby København, Vordingborg, Nordsjælland og Øresund starter sommerens tur til Paris samlet i København den 3. juli 2015. Dermed bliver afgangsarrangementet i København det største afgangsarrangement i alle fem Team Rynkeby-lande.

Det fortæller Kenneth Johansen, rytter på Team Rynkeby København og en del af den arbejdsgruppe, som planlægger afgangen i København.

- Det glæder mig, at det er lykkedes at samle fire ud af otte sjællandske hold til en fælles start i København. Det giver både deltagere og pårørende en fornemmelse af, at det lokale hold er en del af noget større – det giver en meget stærk fællesskabsfølelse, når vi står klar på afgangsdagen, siger Kenneth Johansen.

I alt vil godt 200 ryttere og 45 hjælpere deltage i afgangen i København.

Arbejder på programmet
Der er endnu ikke fastlagt noget program for afgangen, ligesom lokationen heller ikke ligger helt fast.

- Vi arbejder på programmet lige nu og har flere ting i spil. Målet er at gøre afgangen i hovedstaden til en stor, folkelig begivenhed, som involverer så mange mennesker i byen som muligt, siger Kenneth Johansen.

I 2014 startede Team Rynkeby sin tur til Paris ved 29 forskellige afgangsarrangementer i 25 forskellige byer i fire lande på fire forskellige dage, og kompleksiteten bliver sandsynligvis ikke mindre i 2015.

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram