<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 15-01-2019

Fitness World og Team Rynkeby laver Danmarks største bike-event

2.850 indendørscykler skal holdes i gang til fordel for Børnecancerfonden, når Fitness World og Team Rynkeby afholder ’Bike for børnene’ i 70 Fitness World-centre den 23. februar 2019.

Det bliver den største bike-event på dansk grund nogensinde, når Fitness World og Team Rynkeby går sammen om at arrangere ’Bike for børnene’ til fordel for Børnecancerfonden den 23. februar 2019.

Fitness World stiller ikke mindre end 2.850 bike-cykler til rådighed i 70 centre i hele landet.

Målet er, at samtlige cykler skal holdes i gang i op til seks timer afhængigt af eventens varighed i det enkelte center.

Hvis det lykkes at sælge alle cyklerne, forventer Fitness World at kunne sende mere end én million kroner videre til Team Rynkebys indsamling til Børnecancerfonden.

- Det bliver det mest ambitiøse charity event, som Fitness World nogensinde har stået bag. Mange af Team Rynkeby-deltagerne træner i forvejen i vores centre rundt omkring i landet, og vi har lavet mange små events sammen tidligere. Nu går vi all in og håber, at vi kan rejse et stort beløb til Børnecancerfondens livsvigtige arbejde, siger Lars Frødstrup, Administrerende Direktør i Fitness World, Danmark.

Ubeskåret til Børnecancerfonden
Fitness World og Team Rynkeby har netop åbnet for billetsalget til ’Bike for børnene’ på team-rynkeby.dk/BIKE, hvor man også kan se, hvilke Fitness World-centre der deltager i eventen.Det koster 100 kroner pr. cykel pr. time at deltage, og man køber cyklen for hele eventens varighed – cyklen kan dog sagtens deles mellem flere personer, så man behøver ikke selv køre alle timerne.

Fitness World dækker alle udgifter til eventen, og dermed går alle indtægter fra billetsalget ubeskåret videre til Børnecancerfonden.

Stor betydning for familierne
Det store og ambitiøse setup gør indtryk på Børnecancerfondens direktør, Marianne Benzon Nielsen, som selv trækker i cykeltøjet og deltager i eventen.

- Jeg er dybt taknemlig for, at Fitness World på denne måde engagerer sig i børnekræftsagen. Det er virkelig imponerende, hvis vi når det ambitiøse mål, der er sat. For der er virkelig brug for penge til forskning, som kan sikre, at endnu flere børn overlever kræft, siger hun og tilføjer:

- Samtidig har sådan en event også stor symbolsk betydning for de kræftsyge børn og deres familier, fordi de dermed kan se, at rigtig mange mennesker tænker på dem og ønsker at hjælpe dem i deres livs krise, siger Marianne Benzon Nielsen.
Børnecancerfonden har støttet forskning i børnekræft siden 1995. Den uafhængige fond er den største bidragsyder til forskning i børnekræft herhjemme.

Man behøver ikke være medlem af Fitness World for at købe en billet. Billetterne kan købes her: www.team-rynkeby.dk/BIKE.

Se hvilke Fitness World-centre, der deltager i Bike for børnene

Klik på dit lokale center for at købe en billet og støtte Børnecancerfonden. 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram