<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 02-06-2016

Flyver seks timer for at træne med holdkammeraterne

Viðar Einarsson og Guðbjörg Þórðardóttir bruger seks timer i flyet, hver gang der er træningssamling på Team Rynkeby Ringe.

Lidt før klokken 8 lørdag morgen dukkede de første deltagere fra Team Rynkeby Ringe op på Cabinn i Vejle.

Deltagerne var inviteret på morgenkomplet på Vejle-hotellet, inden morgenkrydderen og den friskbryggede kaffe skulle erstattes af en 103 kilometer lang og kuperet cykeltur i bakkerne omkring Vejle.

Nogle deltagere havde lidt sværere ved at gnide søvnen ud af øjnene end andre, da køen omkring buffeten tog form.

De godt 80 deltagere på Team Rynkeby Ringe kommer fra det meste af landet, og flere af deltagere havde derfor været ganske tidligt oppe for at nå til Vejle i tide.

Ingen havde dog været så tidligt af sted hjemmefra som Viðar Einarsson og Guðbjörg Þórðardóttir.

Ægteparret, der er bosiddende i Garðabær – en forstad til Islands hovedstad Reykjavík – startede rejsen til Vejle natten til fredag for at kunne mødes med resten af holdet lørdag morgen.

- Vi har sagt ja til at være med til at starte Team Rynkeby op på Island efter sommerferien, og derfor synes vi, at det er vigtigt, at vi deltager i så mange fællessamlinger som overhovedet muligt, så vi kan lære så meget om dette projekt, inden vi skal stå på egne ben efter sommerferien, siger Viðar Einarsson.

Anderledes natur
Turen fra Reykjavík til Ringe er næsten dobbelt så lang, som turen fra Ringe til Paris, og foreløbig er det blevet til fire ture frem og tilbage dette forår for det islandske ægtepar.

Men det generer dem ikke.

- Det er fantastisk at være en del af Team Rynkeby og opleve stemningen på holdet og omkring projektet. Og så er det utrolig spændende at opleve Danmark fra cyklen – det er jo meget anderledes natur end i Island, siger Viðar Einarsson.

Håber på 35 islandske ryttere
Den største udfordring for islændingene er, at der er meget, der skal læres, inden Team Rynkeby Island er klar til at indtræde i projektet.

Udover Viðar Einarsson og Guðbjörg Þórðardóttir er to andre islændinge, Larus Frans Gudmundsson og Ásta Birna Ragnarsdóttir, også en del af proejktet i år for at blive klædt på til at deltage i det organisatoriske arbejde omkring Team Rynkeby Island.

De to er dog bosiddende i Danmark og deltager derfor på Team Rynkeby Vordingborg på lige fod med alle andre deltagere på holdet.

- Det er rigtig godt, at Larus og Ásta deltager fast på Team Rynkeby. På den måde får de opbygget en hel masse viden, som bliver uvurderlig, når vi for alvor går i gang på Island. I øjeblikket har vi meget fokus på at fortælle islændinge om projektet, så vi forhåbentligt kan stille med 35 ryttere og syv-otte hjælpere til sommerens tur til Paris, siger Viðar Einarsson.

Kunne du tænke dig at være en del af Team Rynkeby i 2017, så kan du ansøge her.

 

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram