<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 12-11-2014

Første hold offentliggør tour-rute

Team Rynkeby Trekanten har netop afsløret sommerens rute til Paris. Holdet indleder med en 91 km lang prolog fra Kolding den 3. juli 2015.

1.221 km og 7.534 højdemeter fordelt på én prolog og syv etaper. Sådan lyder udfordringen for Team Rynkeby Trekantens 54 ryttere, når de den 3. juli 2015 begiver sig ud på sommerens tur til Paris til fordel for Børnecancerfonden.

Holdet har som det første af Team Rynkebys 32 hold løftet sløret for årets Tour de Paris-rute.

Og selvom ruten fra Kolding til Paris, ligner sidste års rute, så indeholder 2015-ruten en række forbedringer, fortæller Lars Nikolajsen, ruteansvarlig for Team Rynkeby Trekanten.

- Det er i store træk sidste års rute, men med en række justeringer, så ruten bliver mere optimal i forhold til udfordringer og sikkerhed. Der er nogle enkelte passager, som er ændret, så rytterne forhåbentlig vil opleve en endnu mere optimal rute, siger Lars Nikolajsen.

Hollandsk bjerg dagen før ”Muren”
Mens de fleste ryttere på Team Rynkeby ser frem mod Mur de Huy på 5. etape med lige dele frygt og spænding, kan rytterne på Team Rynkeby Trekanten se frem til hele to legendariske bakker.

På 4. etape om tirsdagen skal rytterne nemlig over Cauberg, som blandt andet er kendt fra forårsklassikeren Amstel Gold Race. Cauberg er ca. 1.200 m lang og stiger i gennemsnit 5,8 procent. Dermed er den på papiret lidt fladere end Mur de Huy, som de fleste hold passerer dagen efter om onsdagen.

- Selvom bakkerne er hårde i Ardennerne, så skal vi nok få alle over, forsikrer Lars Nikolajsen.

Team Rynkebys 14. tur til Paris til fordel for Børnecancerfonden slutter i den franske hovedstad fredag den 10. juli.

Se hele Team Rynkeby Trekantens rute her.

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram