Gennemfører cykeltur fra Skagen til Bornholm
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 21-08-2013

Gennemfører cykeltur fra Skagen til Bornholm

766 km. Så langt kørte syv Team Rynkeby-ryttere i weekenden i det, som bliver kaldt Nordens længste motionscykelløb.

Sommerens anstrengelser til Paris var ikke nok for syv ryttere fra Team Rynkeby Bornholm. I weekenden kastede de sig ud i deres livs motionsudfordring, da de sammen med seks andre motionscykelryttere stillede til start i den første udgave af Nordens længste motionscykelløb.

766 km fra Skagen til Bornholm – i ét hug vel at mærke.

Turen startede i Skagen fredag formiddag kl. 11 og gik ned gennem Jylland til Fynshav, hvor det 13 mand store felt tog færgen til Bøjden lørdag morgen kl. 8 efter godt 21 timer i sadlen. Herfra gik turen til Langeland og videre til Lolland. Fra Tårs gik turen over Vordingborg og videre til Køge, hvor rytterne ankom omkring kl. 20:30 lørdag aften.

På det tidspunkt havde de tilbagelagt 650 km, og tilbage ventede der blot fem timers sejllas til Rønne, hvor motionscykelløbet Bornholm Rundt på 103 km skulle køres dagen efter.

- Jeg sad på cyklen midt om natten på vej ned gennem Jylland i modvind og regnvejr og tænkte, hvad pokker laver du her? Det er jo kugleskørt!, siger Ole Rømer, som var en de syv Team Rynkeby-ryttere, der kørte turen.

- Idéen til turen opstod sidste år, da vi kørte Aarhus-København og efter at have tilbagelagt de godt 350 km stod vi i København og tænkte: Var det virkelig det?, siger Ole Rømer.

I alt deltog 13 ryttere i den første udgave af Skagen-Bornholm. 11 gennemførte – deriblandt alle syv Team Rynkeby-ryttere.

Ole Rømer er dog ikke helt sikker på, at han skal gøre det igen. Men vil alligevel ikke afvise det helt.

- Nu må vi se, om løbet bliver til noget næste år. Men jeg tror også, at jeg skal bruge et par dage mere til at komme mig. Jeg er i hvert fald glad for, at jeg havde fri fra arbejde i går, for mine ben var godt nok ømme, griner han.

SE MERE: Se indslag på Tv2 Bornholm om Skagen-Bornholm her (eksternt link).

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram