<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 22-12-2014

Glædelig jul og godt nytår

Kære alle

Team Rynkeby har i år afsluttet den mest utrolige sæson nogensinde.

I juli afviklede vi turen til Paris i det værste vejr nogensinde. Vi frøs sammen, vi led sammen, vi jamrede samme – men vi kom igennem strabadserne sammen. Og vi sang, jublede og krammede sammen, da mere end 5.000 pårørende hilste os velkommen i Paris til den mest velbesøgte ankomst i projektets historie.

Og oplevelsen blev ikke mindre, da vi sidst i september kunne overrække den sidste af i alt seks checks, og det samlede indsamlingsresultat kunne gøres op.

Hele 36,128 mio. DKK lykkedes det deltagerne at samle ind i 2014 – en helt igennem utrolig præstation, som bliver svær at overgå det kommende år. Men vi gør naturligvis forsøget!

Kommet godt fra start
Team Rynkeby nu taget hul på en ny sæson – den 14. i rækken – og vores 1.450 ryttere og 350 hjælpere på 32 hold i fem lande er allerede godt i med indsamlingen. Deltagerne arbejder målrettet som aldrig før med nye, kreative initiativer, som med sikkerhed kommer til at give en masse penge til kampen mod børnekræft.

I januar lukker vi for indgåelse af tøjsponsorater – til den tid skal vi gerne have indgået et pænt stykke over 1.000 guldsponsorater i hele Norden, og så kan foråret og cykelsæsonen bare komme an.

Glædelig jul til alle
På vegne af Team Rynkeby Fonden vil jeg gerne takke vores sponsorer, vores samarbejdspartnere og alle andre, som støtter op om holdet, for jeres opbakning i løbet af året, der er gået. Vi er dybt taknemmelig for den store velvillighed, som vi altid bliver mødt med, og vi glæder os til et nyt år i den gule trøje sammen med jer.

Rigtig glædelig jul og godt nytår til jer alle sammen.

De bedste hilsner

Carl Erik Dalbøge
Direktør
Team Rynkeby Fonden

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram