Grease pre-opening støtter børn med kræft
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 06-01-2014

Grease pre-opening støtter børn med kræft

Du har nu mulighed for at komme til en eksklusiv pre-opening på Grease The Musical den 7. februar i Tivolis Koncertsal og samtidig støtte Team Rynkeby.

Til sommer debuterer Basim som cykelmotionist, når han og 1.200 andre gulklædte Team Rynkeby-ryttere cykler til Paris for at samle penge ind til børn med kræft.

Cykeldebuten er dog ikke den eneste debut, Basim har i 2014.

Allerede om en lille måneds tid debuterer han som skuespiller, når tæppet går til Grease The Musical i Tivolis Koncertsal. Her kaster den 21-årige sanger og sangskriver sig ud i rollen som den hoftevridende storcharmør Sonny.

Pre-opening støtter Team Rynkeby
Og Basims to debuter bliver kombineret ved en eksklusiv pre-opening den 7. februar 2014, hvor oveskuddet fra forestillingen går til Team Rynkeby samt til at invitere Børnehjælpsdagen og anbragte børn i Danmark med til pre-openingen.

Denne forestilling er den første med publikum i koncertsalen i Tivoli, og der venter en fantastisk aften med hele stjerneholdet, der udover Basim blandt andre tæller Anna David, Silas Holst, Vicki Berlin, Julie Steincke m.fl., som lover at fyre op for festen med sving i skørterne, vilde dansemoves og med de mange hits for fuld udblæsning.

Specialpris denne aften er 200 kr. pr. billet, som sælges via Billetlugen.dk (Password: Grease2014).

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Bliv sponsor

Bliv sponsor for Team Rynkeby og støt børn med kritiske sygdomme.

Se mulighederne

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram