Guld, glitter og Studio54 velgørenhedsfest
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR København - 21-03-2016

Guld, glitter og Studio54 velgørenhedsfest

Team Rynkeby og AIDS-Fondet inviterer til gigantisk fest på hotel Scandic Copenhagen, lørdag den 23. april, kl. 20-02. Der er lagt op til et brag af en aften med disco og shows i verdensklasse. Denne gang til fordel for velgørenhed.

Team Rynkeby København og AIDS-Fondet garanterer en fest i ægte Studio 54-stil. Gæster opfordres til – ligesom på det legendariske Studio 54 diskotek i New York - at lade titler og bekymringer blive i døren og gi’ den gas på dansegulvet til funky disco-rytmer.

Det kan gæsterne gøre sammen med en lang liste af fantastiske kunstnere, der aftenen igennem vil optræde med shows og sikre at stemningen løfter taget. Team Rynkeby Købehavn donerer deres del til Børnecancerfonden og Aids-Fondets del går til organisationens arbejde for en verden uden hiv.

Optrædener i verdensklasse
Aftenens program består af optrædener af danser og sanger Silas Holst, der vil give et nummer fra den aktuelle forestilling ”Saturday Night Fever”, kunstner Peter ”DQ” Andersen, der denne aften tager form som Michael Jackson, Gloria Gaynor og Tina Turner – kunstnere, der ofte frekventerede det berømte Studio 54 diskotek.

Dragqueen Miss Megan Moore, der vil kaste glitter, glans og guld på festen. Tjenerstaben ”Long John Jan” – vi kan endnu ikke afsløre, hvad de vil lave, men på intet tidspunkt under festen kan gæsterne føle sig for sikre.

DJ Phil, der står for at holde disco-rytmerne i gang og ”Vild Med Dans”-danserne: Mie Moltke, Luise Crone, Dons Mille Funk, Jenna Bagge og Frederik Nonnemann, der viser alle de rigtige disco-moves.

Praktisk info

Billetter kan købes på billetlugen.dk.

Dato: Lørdag den 23. april 2016, kl. 20-02

Sted: Scandic Copenhagen, Vester Søgade 6, 1601 København V

Mere information på Facebook.

Hovedsponsorerne

Bag ”Party for Charity” står Team Rynkeby København og AIDS-Fondet med støtte fra Hotel Scandic Copenhagen, EVENT Ministeriet by Scanholm, CAU og Festministeriet. Alle sponsorer, kunstnere og andre frivillige støtter gratis op om dette arrangement så overskuddet går ubeskåret til Børnecancerfonden og AIDS-Fondet.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram