Her er prisen for at deltage på Team Rynkeby i 2016
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 19-08-2015

Her er prisen for at deltage på Team Rynkeby i 2016

Den stigende dollarkurs gør det dyrere for Team Rynkeby at indkøbe cykler i 2016. Derfor kommer deltagerbetalingen til at stige tilsvarende det kommende år.

Selvom Team Rynkeby indkøber sine gule racercykler i euro hos den italienske cykelproducent Bianchi, så får den stigende dollarkurs alligevel indflydelse på den pris, som velgørenhedscykelholdets ryttere skal betale for den karakteristiske gule cykel det kommende år .

Det fortæller Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden.

- Stellet og langt de fleste komponenter på cyklen, indkøber Bianchi i dollar hos leverandører i Fjernøsten. Og fordi dollarkursen er steget betydeligt det seneste år, stiger den samlede pris for Team Rynkeby-cyklen også tilsvarende, siger Carl Erik Dalbøge.

10 procent prisstigning
Dermed skal de ryttere, der ikke har en Bianchi Team Rynkeby-racer fra tidligere år, betale 18.200 DKK for at deltage på Team Rynkeby i 2016. Det svarer til en prisstigning på små 10 procent i forhold til året før.

Ryttere, der har en Bianchi Team Rynkeby-racer fra tidligere år, bliver ikke ramt af den stigende dollarkurs og slipper med 7.500 DKK, mens deltagere på serviceholdet skal betale 3.600 DKK for at være en del af holdet.

- Det er naturligvis drønærgerligt, at dollarkursen nu gør det dyrere at være med på Team Rynkeby – men så vidt vi er orienteret, så er det prisstigninger, der rammer hele cykelbranchen. På den måde er vi ikke et enestående eksempel, siger Carl Erik Dalbøge.

Meget cykel for pengene
Team Rynkeby-direktøren forsikrer dog næste års ryttere om, at de får meget cykel for pengene.

- Der er ingen tvivl om, at rytterne køber en cykel til en særdeles attraktiv pris, som betyder, at cyklen kan holde en stor del af sin værdi, hvis man ønsker at sælge den efter turen.

Prisen for at deltage på Team Rynkeby i 2016 dækker en gul Bianchi Team Rynkeby-racer i carbon med en komplet 11-speed Shimano 105-geargruppe, syv overnatninger på hotel samt en tøjpakke bestående af to cykeltrøjer, to par cykelbukser, en vindvest, en hjelm og et par løse ærmer.

Hvis du har lyst til at deltage på Team Rynkeby i 2016, så er der sidste frist for ansøgning den 20. august 2015.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram