Her er Team Rynkebys nye teamtøj
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 07-11-2013

Her er Team Rynkebys nye teamtøj

Designet på Team Rynkebys teamtøj til 2014-sæsonen er klar. Det er virksomheden Konggaard ApS med det danske cykeltøjsvaremærke Xtreme, som står bag.

Team Rynkebys 1.200 cykelryttere kommer til at køre i noget af det ypperligste cykeltøj, som findes på markedet, når velgørenhedscykelholdet kører til Paris til sommer for at samle penge ind til børn med kræft.

Team Rynkeby benytter for tredje år i træk det danske cykeltøjmærke Xtreme som officiel tøjleverandør.

Og Xtreme har kræset ekstra meget for detaljerne i år. Blandt andet kommer Team Rynkeby-rytterne til at trække i Xtremes absolutte topbuks.

- Team Rynkeby kommer til at køre i en buks fra vores PRO-serie. Buksen er designet med anatomiske paneler for optimal pasform. Det gør den utrolig komfortabel at køre med, siger Peter Konggaard, direktør hos Konggaard ApS.

- Rytterne kan desuden vælge mellem to indlæg i bukserne. Der er vores standard HD Ergonomic-indlæg og det nye topindlæg X-pressure. Sidstnævnte udmærker sig ved, at skummet i indlægget er pålagt i tubeform, som giver indlægget glatte og afrundede kanter. Desuden gøres der stadig brug af S.A.T.-teknologien for at øge stødabsorberingen, ligesom der er kræset for indlæggets yderste lag, som er fremstillet af den anerkendte tekstilfabrikant Eschler, siger Peter Konggaard.

Mere sort
På overkroppen kommer rytterne til at bære en nyudviklet cykeltrøje, som er blevet gjort mere åndbar i forhold til de foregående år.

Desuden har trøjen et par detaljer blandt andet i form af en vandafvisende baglomme, og så er lynlåsen foran på trøjen skjult, således at sponsorlogoer, som går på tværs af hele fronten, ikke bliver skåret igennem.

Den største forandring, som rytterne vil opleve, er dog nok selve designet.

- Designet har fået en opdatering, som gør tøjet mere dynamisk at se på. Vi har ladet den sorte farve fylde lidt mere, hvilket mange sponsorer vil være glade for, fordi deres logoer ser bedre ud på sort baggrund. Men der er stadig masser af gult, og på den måde har holdene fået lidt flere muligheder for at gøre tøjet endnu mere interessant at se på, siger Peter Konggaard.

- I det hele taget får rytterne et mere helstøbt outfit, da hjelmen også er tænkt ind i designet, så det hele hænger sammen, siger han.

Du har mulighed for at købe Team Rynkeby replica-tøj - blandt andet vinterjakke, langærmet trøje, skoovertræk m.m. på Xtremes website (brug ”rynkeby” som brugernavn og password, når du logger ind).

Det originale Team Rynkeby 2014-tøj med egne holdsponsorer bliver dog først leveret til foråret.

 

 

 

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Bliv sponsor

Bliv sponsor for Team Rynkeby og støt børn med kritiske sygdomme.

Se mulighederne

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram