Hørsholm får eget Team Rynkeby-hold
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 06-06-2014

Hørsholm får eget Team Rynkeby-hold

Hørsholm kommer til at lægge navn til Team Rynkebys 17. danske hold, når velgørenhedscykelholdet udvider i Danmark efter sommerferien.

Om en lille måned kører 1.200 motionscykelryttere og 270 hjælpere fordelt på 26 lokale hold fra seks lande med velgørenhedscykelholdet Team Rynkeby til Paris for at samle penge ind til børn med kræft.

Tre af deltagerne er fra Hørsholm, men det tal kan meget vel blive højere næste år, hvor byen får sit eget Team Rynkeby Hørsholm-hold med deltagere fra Hørsholm og de omkringliggende byer.

Det ligger fast, efter Team Rynkeby Fondens bestyrelse har valgt at udvide velgørenhedscykelholdet fra 16 til 17 danske hold.

- Det er meget, meget stort for byen, at det er lykkedes os at få vores eget Team Rynkeby-hold. Det er noget, vi har arbejdet med i lang tid, og vi er overordentligt stolte af, at det nu er lykkedes, siger Bjarne Grum-Jensen, som har været drivkraften i at få det kendte cykelprojekt til byen.

Indsamlingen er i fokus
I mere end 25 år har Bjarne Grum-Jensen været passioneret landevejsrytter, og i tre år har han også været aktiv i Post Danmarks erhvervscykelklub.

Team Rynkeby handler dog om meget mere end at cykle, forklarer han.

- Team Rynkeby handler om at gøre noget godt for sig selv, mens man gør noget godt for andre. Indsamlingen til Børnecancerfonden fylder utrolig blandt deltagerne – så meget, at cyklingen i en stor del af året vil være noget sekundært, siger Bjarne Grum-Jensen.

Søger deltagere og sponsorer
Sammen med Hørsholms borgmester, Morten Slotved, er Bjarne Grum-Jensen nu gået i gang med at række hånden ud til områdets erhvervsdrivende for at søge opbakning til projektet.

- For at Team Rynkeby Hørsholm skal blive en succes, er vi afhængige af, at erhvervslivet vil støtte op om sagen og hjælpe os med alt lige fra sponsorater til Børnecancerfonden, men også med mange af de fornødenheder, vi får brug for på selve turen, siger han.

- Derudover har vi behov for at gøre opmærksom på projektet, så vi kan få så mange forskellige mennesker fra området til at søge om en plads på holdet. Vi ønsker, at Team Rynkeby Hørsholm skal være åbent for alle fra Hørsholm og omegn – uanset alder, køn og baggrund, siger Bjarne Grum-Jensen.

I alt kommer Team Rynkeby til at bestå af 32 lokale hold fra fem lande i 2015. Du kan ansøge om en plads på holdet her.

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Bliv sponsor

Bliv sponsor for Team Rynkeby og støt børn med kritiske sygdomme.

Se mulighederne

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram