Julemarked gav penge til Børnecancerfonden
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR MidtVest - 04-12-2013

Julemarked gav penge til Børnecancerfonden

Julen er hjerternes tid – og der var masser af hjertevarme til Team Rynkeby, da de lokale ryttere fra Team Rynkeby Midt-Vest gæstede julemarkedet i Sdr. Felding.

Det blev til 4.500 kr. i kontanter og mindst to nye kontantsponsorater til Team Rynkeby Midt-Vest, da holdets deltagere fra Sdr. Felding og omegn gæstede julemarkedet i Sdr. Felding i weekenden.

Julemarkedet i den lille by var særdeles velbesøgt, og Team Rynkeby fik byens gavmildhed at mærke, fortæller Anny Overgaard, PR-ansvarlig for Team Rynkeby Midt-Vest.

- De lokale Team Rynkeby-deltagere havde lavet en lille stand, hvor vi fik mulighed for at møde julemarkedets besøgende og fortælle om Team Rynkebys arbejde og vores kamp mod børnekræft.

- Folk var virkelig søde og meget, meget flinke til at putte lidt penge i vores indsamlingsbøsser. Det er virkelig dejligt at mærke lokalsamfundets store opbakning, siger Anny Overgaard.

Udover de 4.500 kr. i kontanter og de to kontantsponsorater, som blev underskrevet på dagen, fik holdet også etableret kontakt til et par andre potentielle sponsorer fra Sdr. Felding. Dem skal holdet nu have fuldt op på de kommende dage.

Sidste frist for indgåelse af tøjsponsorater er den 31. januar 2013.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Bliv sponsor

Bliv sponsor for Team Rynkeby og støt børn med kritiske sygdomme.

Se mulighederne

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram