Kasper overraskede sine holdkammerater med 8 meter højt Eiffeltårn
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 10-06-2020

Kasper overraskede sine holdkammerater med 8 meter højt Eiffeltårn

Kasper Schønbeck overraskede sin holdkammerater på Team Rynkeby Øresund med en otte meter høj udgave Eiffeltårnet.

Det var en noget slukøret Kasper Schønbeck, der i midten af april modtog nyheden om, at Team Rynkeby var nødt til at aflyse sin årlige cykeltur til Paris på grund af coronaudbruddet i Europa.

Den 42-årige tømrer fra Måløv er med på Team Rynkeby Øresund for første gang, og han havde glædet sig til at køre ind i Paris sammen med sine holdkammerater og blive foreviget på plænen foran Eiffeltårnet med sin gule racercykel over hovedet.

- Jeg har set de her billeder af Team Rynkeby-ryttere med deres cykler over hovederne foran Eiffeltårnet, og det havde jeg også glædet mig til. Så jeg blev da lidt skuffet, da jeg fik at vide, at vi ikke skulle afsted, siger Kasper Schønbeck. 

Han driver tømrervirksomheden Kaschø Håndværk, der er guldsponsor på Team Rynkeby Øresund, og derfor skulle han også have besøg af holdet, da Team Rynkeby Øresund i sidste uge gennemførte sin årlige sponsorturné, hvor holdet kører rundt til sine guldsponsorer og takker dem for deres støtte og engagement.

Kasper Schønbeck fik en idé.

Når nu holdet ikke kunne komme til Paris og blive foreviget foran Eiffeltårnet, måtte Eiffeltårnet komme til Måløv.

- Jeg synes ikke, at holdkammeraterne skulle snydes for et billede foran Eiffeltårnet, så jeg besluttede mig for at bygge et tårn i anledningen af vores lille sponsortur, siger Kasper Schønbeck.

Og der var ikke langt fra ord til handling hos Kasper Schønbeck. I løbet af tre timer fik han - med hjælp fra sin hustru, sine børn og et par naboer - rejst det godt otte meter høje Eiffeltårn foran tømrervirksomheden.

Dermed stod tårnet klar til holdets sponsorturné.

- På grund af forsamlingsforbuddet kunne vi kun køre forbi i grupper bestående af 10 ryttere, men den gruppe jeg kørte med var ret begejstrede for overraskelsen og muligheden for at få et billede for foden af Eiffeltårnet, siger Kasper Schønbeck.

Hvis du vil se Eiffeltårnet i Måløv, skal du skynde dig. Kasper Schønbeck regner med at pille det ned igen en af de kommende dage.

Eiffeltårnet i Paris var i øvrigt også tænkt som en midlertidig installation i forbindelse med Verdensudstillingen i Paris i 1889. Det 324 meter høje vartegn for Paris skulle efter planen have været pillet ned senest i 1909.

Udviklingen af telekommunikation betød dog, at tårnet fik stor værdi i kraft af sin højde og rækkevidde, og alle planer om nedrivning blev udskudt. Dermed kan Kasper Schønbeck og de øvrige deltagere på Team Rynkeby få et billede foran tårnet, når Team Rynkeby ankommer til Paris den 17. juli 2021.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Bliv sponsor

Bliv sponsor for Team Rynkeby og støt børn med kritiske sygdomme.

Se mulighederne

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram