Kevin Magnussen søger holdkammerater til velgørenhedsræs
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 15-05-2015

Kevin Magnussen søger holdkammerater til velgørenhedsræs

Du kan komme til at dele gokart med Kevin Magnussen, når Team Rynkeby Trekanten afholder ’GoCharity 2015’ hos Vandel Gokart den 31. maj 2015.

Danmarks bedste racerkører, Kevin Magnussen, har meldt sin ankomst, når Team Rynkeby Trekanten afholder ’GoCharity 2015’ – et 12-timers velgørenhedsræs på Vandel Gokart-bane til fordel for Børnecancerfonden.

Kevin Magnussen deltager hele dagen og skal køre en af de 18 gokarts, der deltager i ræset. Gokarten skal han blandt andet dele med fem unge mennesker, der har kræft inde på livet.

- Jeg er glad for, at jeg kan være med til at støtte op om Børnecancerfondens arbejde og hjælpe børn med kræft og deres familier – og så glæder jeg mig til at møde mine fem unge holdkammerater, som forhåbentlig får en fed dag i karten, siger Kevin Magnussen.

Byd på et sæde i Magnussens gokart
De fem unge mennesker er dog ikke de eneste, som Kevin Magnussen skal dele gokarten med.

Team Rynkeby Trekanten har netop sat to gange tre timer i Kevin Magnussens gokart på auktion via auktionssitet TeamAuction.dk. Hver plads kan deles af op til tre kørere og hele salgsprisen med undtagelse af auktionsgebyrer går ubeskåret til Børnecancerfonden.

- Vi regner med, at der er et par motorsportsinteresserede derude et eller andet sted, som synes, at det kunne være sjovt at køre om sejren i et velgørenhedsræs sammen med Kevin Magnussen, siger Brian Madsen, rytter på Team Rynkeby Trekanten og en af initiativtagerne til arrangementet.

- Vi er meget taknemmelig for, at han har taget sig tid til at bakke op om dette arrangement, siger han.

Byd her:

Du kan byde på de to pladser på holdet her (kl. 13-16) og her (kl. 17-20).

 

Foto: All rights reserved McLaren Racing

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Bliv sponsor

Bliv sponsor for Team Rynkeby og støt børn med kritiske sygdomme.

Se mulighederne

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram