<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 29-04-2021

Kom til Tour de France-starten i Danmark med Team Rynkeby

Team Rynkeby har eksklusivt fået forhåndsreserveret en række attraktive hospitality-pakker i forbindelse med Tour de France-starten i Danmark næste år.

Sponsorer, der allerede nu indgår et guldsponsorat med Team Rynkeby for sæsonen 2021/22, har en unik mulighed for at tilkøbe en række eksklusive hospitality-pakker til Tour de France-starten i Danmark den 1.-3. juli 2022.

Team Rynkeby Fonden har forhåndsreserveret et begrænset antal pakker i tre forskellige kategorier i de fem danske start- og målbyer.

Pakkerne starter ved 4.200 kr. ekskl. moms for to personer og går helt op til 12.600 kr. ekskl. moms for to personer for de mest eksklusive pakker.

Her får man til gengæld plads ved et 10-mandsbord lige ved opløbet, velkomst med champagne, fri bar, tre-retters menu, Tour de France på storskærm og oplæg med Tour de France-personlighed.

Ifølge Jesper Bjerg, landechef for Team Rynkeby Danmark, udbyder Team Rynkeby nu de attraktive hospitality-pakker for at skabe en eksklusiv aktivitet for sponsorerne – samtidig med at det kan give lidt momentum i sponsorarbejdet til fordel for Børnecancerfonden.

- Vi oplever, at flere og flere sponsorer søger inspiration til, hvordan de kan aktivere deres sponsorater. Nu får de en eksklusiv mulighed for at komme helt tæt på en af verdens største sportsbegivenheder sammen med andre virksomheder, som også har valgt at involvere sig i Team Rynkeby-projektet og gøre noget godt for kritisk syge børn, siger Jesper Bjerg.

Vent ikke for længe
Team Rynkeby har reserveret hospitality-pakkerne hos virksomheden ALIVE, der er officiel hospitality-partner for Tour de France 2022 i Danmark, og her melder man om stor interesse for pakkerne.

Derfor skal interesserede Team Rynkeby-sponsorer heller ikke vente alt for længe, hvis de vil sikre sig nogle af de mest eksklusive pakker, fortæller Jesper Bjerg.

- Vi har en formodning om, at der bliver rift om billetterne i takt med, at Danmark åbner mere op og vi igen begynder at gå til større arrangementer. Jeg håber, at mange sponsorerne vil kunne se tilbuddet som en mulighed for tilføre deres Team Rynkeby-sponsorat lidt ekstra værdi, siger han.

Se alle pakkerne her.

Ønsker man at tilkøbe ekstra pakker, som ikke indeholder et Team Rynkeby-guldsponsorat, i en eller flere af ovennævnte kategorier, kan det gøres ved at skrive til marianne@alive.dk. Alle hospitality-pakker kan også ses hos ALIVE.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram