Lille Alvin skal med til Paris
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 01-02-2014

Lille Alvin skal med til Paris

Alvin Sund bliver den yngste deltager på Team Rynkeby nogensinde, når velgørenhedscykelholdet cykler til Paris til sommer for at samle penge ind til børn med kræft.

Selvom Alvin kun er syv dage gammel, har hans mor og far allerede besluttet, hvad han skal lave i sin sommerferie.

Mor-Jenny og far-Ola, der begge er 31 år gamle, er med på velgørenhedscykelholdet Team Rynkebys hold i Göteborg – og sammen med 1.200 andre motionscykelryttere fra Danmark, Sverige, Finland, Norge, Færøerne og Australien skal de cykle til Paris til sommer for at samle penge ind til børn med kræft.

Og de planer bliver der ikke lavet om på, selvom Alvin nu er blevet en del af deres liv.

Alvin kører med til Paris i en af holdets servicebiler og med en alder på 162 dage, når Team Rynkeby påbegynder sin tur mod Paris den 5. juli, bliver den lille charmetrold den yngste deltager på velgørenhedscykelholdet nogensinde.

Bedsteforældre med på tur
For at få turen til at lykkes har det nybagte forældrepar hidkaldt begge hold bedsteforældre, som indtræder på det 10-mand store servicehold, som skal sørge for forplejningen på Team Rynkeby Göteborg.

Udover at skulle sørge for forplejningen til alle rytterne skal de fire bedsteforældre også sørge for Alvins ve og vel på den syv dage lange tur.

- De glæder sig rigtig meget til være sammen med Alvin, og hvis det går helt galt, så kan enten jeg eller Jenny jo hoppe ind i servicebilen og køre et stykke sammen med ham. Det skal nok gå, siger Ola Sund.

Mistede datter til kræft
For Jenny og Ola Sund er Team Rynkebys tur til Paris dog mere end blot et småskørt familieprojekt. For dem handler deltagelsen på Team Rynkeby om at gøre en forskel for børn med kræft og deres familier.

For halvandet år siden mistede det unge par deres første barn – datteren Saga på bare fem dage.

- Hun blev født med kræft og levede kun i fem dage, så vi ved, hvad dette projekt handler om.

- Vi vil være med til at gøre en forskel for børnene, og så er det jo bare fantastisk, at vi har fået muligheden for at gøre det med vores eget barn, siger Ola Sund, som forventer, at hans kone snart kan genoptage træningen med holdet.

- Jenny er hård. Hun trænede med holdet frem til tre uger før fødslen, og hun er snart tilbage, forsikrer den nybagte far.

Team Rynkeby cykler til Paris den 5.-11. juli 2014. Projektet består af 1.200 cykelryttere fordelt på 26 hold i seks lande. De seks hold og 228 ryttere kommer fra Sverige.

I 2013 indsamlede Team Rynkeby 23,1 mio. DKK til børn med kræft – de 7,2 mio. DKK blev indsamlet i Sverige.

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram