Ny bestyrelsesformand har dyb respekt for Team Rynkeby-deltagernes arbejde
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 05-12-2017

Ny bestyrelsesformand har dyb respekt for Team Rynkeby-deltagernes arbejde

Team Rynkeby Fondens nye bestyrelsesformand, Peter Frank Andersen, er dybt imponeret over, hvad deltagerne på Team Rynkeby har bygget op gennem årene – og han glæder sig til at blive en del af holdet.

- Cykler du?, lød det som det mest naturlige spørgsmål i verden, da Rynkeby Foods’ nye administrerende direktør, Peter Frank Andersen, var til ansættelsessamtale hos Rynkebys tyske ejer, Eckes-Granini.

Det gør den 48-årige vejlenser ikke, men det kommer han snart til.

For som ny administrerende direktør i Rynkeby Foods tiltræder han også automatisk posten som bestyrelsesformand i Team Rynkeby Fonden – og så er han naturligvis også nødt til at trække i den gule trøje og cykle med til Paris.

- Jeg kan godt mærke, at jeg er kommet til en organisation, hvor cyklingen fylder meget. Ikke bare på fabrikken i Ringe, men helt ned til Eckes-Graninis hovedkvarter i Frankfurt, hvor Team Rynkeby-deltagernes store arbejde for børn med kritisk sygdom fylder utrolig meget. Der er en enorm stolthed og ydmyghed over, at man er en del af et projekt, der rummer så meget godt, siger Peter Frank Andersen, der har fået plads som rytter på Team Rynkeby Ringe, som består af knap 90 ryttere og 25 hjælpere – hovedsageligt medarbejdere fra Rynkeby Foods.

Børnene som stor motivation
Og den nye Rynkeby-direktør ser frem til at involvere sig i projektet.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at komme op på cyklen og komme i lidt bedre form og samtidig lære mine nye kolleger og holdkammerater bedre at kende. Jeg har talt med mange nuværende og tidligere deltagere på Team Rynkeby, og jeg mærker tydeligt, at det her projekt skaber et helt unikt sammenhold mellem deltagerne – det glæder jeg mig til at blive en del af, siger han.

- Og så glæder jeg mig til at være med til at gøre en indsats for, at Team Rynkeby kan rejse en masse penge til nogle børn og familier, der har brug for den hjælp og det håb, som Team Rynkeby kan give dem. Det er en stor, personlig motivation for mig, fortsætter Peter Frank Andersen, der selv er far til tre børn i alderen 12 til 18 år.

Vil værne om Team Rynkeby
Peter Frank Andersen overtager jobbet som administrerende direktør for Rynkeby Foods og som bestyrelsesformand for Team Rynkeby Fonden fra Jørgen Dirksen, der trådte tilbage 30. november efter 17 år i spidsen for Rynkeby Foods og 15 år i spidsen for Team Rynkeby-projektet.

- Jeg har dyb, dyb respekt for det arbejde, som man har skabt igennem årene, og jeg er helt enig med Jørgen Dirksen, når han siger, at vi aldrig må gå på kompromis med projektets grundværdier. Team Rynkeby er noget helt unikt, og det skal vi værne om i den fortsatte udvikling af projektet, siger Peter Frank Andersen.

Team Rynkeby cykler til Paris for 17. gang fra den 30. juni til den 7. juli 2018.

Tilbage

Team Rynkeby News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Kommende events

Se hvilke events, som Team Rynkebys lokale hold afholder den kommende tid.

Køb billet

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram