Ny chef for Team Rynkeby i Danmark
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 20-05-2020

Ny chef for Team Rynkeby i Danmark

Forhenværende holdkaptajn skal fremover stå i spidsen for udviklingen af Team Rynkeby i Danmark.

Det bliver den 49-årige forhenværende Team Rynkeby-holdkaptajn, Jesper Bjerg, der fremover skal stå i spidsen for Team Rynkebys aktiviteter i Danmark.

Den 1. august 2020 tiltræder Jesper Bjerg jobbet som dansk landechef for Team Rynkeby.

Dermed skal han være med til at sikre den fortsatte udvikling af det europæiske velgørenhedscykelholds indsamlings- og motionsaktiviteter i Danmark.

- Team Rynkeby er hjerteblod for mig. Jeg har været med som frivillig i seks år og kan se den forskel, projektet gør – først og fremmest for Børnecancerfonden og Børnelungefonden og de familier, som organisationerne yder livsvigtig støtte til, men også for deltagerne, der udvikler sig som mennesker og etablerer tætte venskaber for livet. Jeg ser frem til at kunne være med til fortsat at udvikle projektet sammen med de tusindvis af frivillige, siger Jesper Bjerg, der blandt andet fungerede som holdkaptajn for Team Rynkeby Øresund over tre sæsoner fra 2016 til 2019.

Styrke samarbejdet
Team Rynkebys danske velgørenhedsorganisation består af 19 lokale cykelhold med godt 1.100 ryttere og servicefolk. Og en af Jesper Bjergs første opgaver bliver at sikre et tættere samarbejde mellem de lokale hold – blandt andet for at skabe nye indsamlingsmuligheder.

- Der er så meget god energi ude på holdene, som fortjener at blive løftet bredere ud. En af vores største indsamlings- og motionssucceser er Team Rynkeby Skoleløbet, der startede som et lokalt initiativ, men som voksede sig stort, da vi samlede kræfterne på tværs af alle hold. Vi skal være bedre til at dele best practice og hjælpe hinanden på tværs af holdene. Det bliver en af mine vigtigste opgaver her og nu, siger Jesper Bjerg.

Solid ledelseserfaring
Som ny landechef i Danmark erstatter Jesper Bjerg formelt Team Rynkeby Fondens CEO, Carl Erik Dalbøge, der lige nu fungerer som både som CEO og dansk landechef. Carl Erik Dalbøge skal fremover som direktør for Team Rynkeby Fonden koncentrere sig om de overordnede og generelle opgaver og arbejdet med at udvikle Team Rynkeby internationalt – i tæt samarbejde med Team Rynkeby Fondens bestyrelse, Eckes-Granini og projektets øvrige landechefer.

Carl Erik Dalbøge ser frem til samarbejdet med Jesper Bjerg.

- Jesper kommer ind i organisationen med en solid ledelseserfaring og erfaring fra en kompleks organisation med mange bolde i luften, økonomisk indsigt, stort kendskab til Team Rynkeby fra opgaven som holdkaptajn, styregruppemedlem, sponsoransvarlig – og så brænder han for projektet og det faktum, at vi har at gøre med frivillige ildsjæle, hvor smil og glæde er grundstenen for at lykkes. Jeg er sikker på, at han kan være med til at løfte Team Rynkeby op på en endnu større klinge, siger Carl Erik Dalbøge.

Jesper Bjerg er gift med Dorthe og bor i den lille by Lime mellem Randers og Aarhus. Sammen har de to voksne døtre, Mette på 23 og Helle på 25.

Team Rynkeby består i år af 2.100 cykelryttere og 550 hjælpere fordelt på 57 hold fra otte lande. Holdet skulle have kørt til Paris i starten i juli, men turen er i år aflyst på grund af coronaudbruddet i Europa.

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram