<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 29-10-2020

Nyt forsamlingsforbud får Team Rynkeby til at lægge træningen om

Team Rynkeby lægger træningen om, efter det nye skærpede forsamlingsforbud trådte i kraft mandag morgen.

Holdkaptajnerne på Team Rynkebys 19 danske hold fulgte ekstra opmærksomt med, da statsminister Mette Frederiksen holdt pressemøde fredag aften.

Helt som ventet blev grænsen for, hvor mange mennesker der må samles på samme sted, reduceret fra 50 personer til 10 personer.

Det betyder blandt andet, at velgørenhedscykelholdet må lægge sin træning om og træne i mindre grupper foreløbigt til og med den 22. november 2020.

- Det kunne have været værre. I foråret blev vi tvunget til at lukke helt ned i en periode, og det rammer naturligvis i projekt som vores, hvor folk er med for at mødes og skabe venskaber og samtidig komme i bedre form. Derfor glæder det mig også, at vi stadig kan samles i mindre grupper op til 10 personer. Det var det samme, vi gjorde i det sene forår, så vores hold har allerede gode erfaringer med at arrangere interessant træning i mindre grupper, siger Jesper Bjerg, Country Manager for Danmark.

Hurtig reaktion
Allerede lørdag formiddag havde de første Team Rynkeby-hold indstillet sig på den nye virkelighed med mindre grupper.

Og senere lørdag eftermiddag blev der gennemført et virtuelt møde med de 19 danske holdkaptajner for at få en fælles tolkning af de nye restriktioner på tværs af alle danske hold.

- Vores deltagere knokler for nogle af de børn og familier, der er allerhårdest ramt af coronapandemien, og derfor gør vi også meget ud af at træne på en ansvarlig måde. Vi har lært meget fra forårets nedlukning og har fået nogle gode rutiner i forhold til, hvordan vi kan fortsætte indsamlingsarbejdet, træningen og sociale aktiviteter på en ansvarlig måde, siger Jesper Bjerg.

Det er også meldingen fra Team Rynkeby Holbæk, der hurtigt sadlede om, da indholdet af statsministerens pressemøde var kendt.

Allerede fredag aften blev Holbæk-holdets 55 ryttere inddelt på seks hold med maksimalt 10 ryttere på hver, så det nye, skærpede forsamlingsforbud kunne implementeres med det samme.

- Vi forsøger at holde fast i træningen, så vi kan få rytterne godt i gang. Vi har mange nye ryttere med på holdet i år, som naturligvis er interesserede i at få trænet så meget som muligt, siger Tine Bjerregaard, Team Manager på Team Rynkeby Holbæk.

Fokus på de nye
Weekendens træning på Team Rynkeby Holbæk blev gennemført på den måde, at de små hold med maksimalt 10 ryttere kørte den samme rute på knap 45 kilometer. Holdene startede dog forskellige steder på ruten, så de ikke kom for tæt på hinanden. To hold kørte den ene vej, mens tre hold kørte den anden vej.

- På den måde får vi alligevel vinket til hinanden uden at være sammen, hvilket er meget sjovt, siger hun.

Team Rynkeby Holbæk forsøger i det hele taget at opretholde en så normal opstart for deltagerne som muligt.

- Vi arrangerer mountainbiketræning og en bootcamp. Desuden forsøger vi at arrangere spinning for holdet, selvom vi kun kan være ni deltagere plus en instruktør. Det betyder, at vi i første omgang forsøger at målrette træningen til de nye ryttere, så vi får kørt dem godt ind på holdet, siger Tine Bjerregaard.

Midt i alle udfordringerne, kan holdkaptajnen dog glæde sig over, at sponsorerne for alvor er begyndt at melde deres tilbagekomst i projektet.

- Vi har allerede indgået 16 guldsponsorater på vores hold – 14 af dem var også sponsorer sidste år, så det er fantastisk, at der fortsat er vilje til at støtte det gode formål, selvom coronaen nu rammer os igen, siger Tine Bjerregaard.

TEAM RYNKEBY HOLBÆK ER ALLEREDE KØRT FRA 50 TIL 10! 64 ryttere samt servicefolk cykler og arbejder målrettet på Team...

Slået op af Team Rynkeby HolbækSøndag den 25. oktober 2020

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram