Nyt Team Rynkeby-hold skifter navn
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 09-07-2014

Nyt Team Rynkeby-hold skifter navn

Team Rynkeby Hørsholm er mere end blot et Hørsholm-hold. Derfor skifter holdet nu navn til Team Rynkeby Øresund.

5. etape, Dinant:
Mens Team Rynkebys 1.153 ryttere og 285 hjælpere lige nu er på vej mod Paris, sidder Bjarne Grum-Jensen hjemme i Danmark og er ved at forberede den kommende cykelsæson med Team Rynkebys nye, danske hold.

Den kommende holdkaptajn følger turen til Paris tæt og forsøger at lære så meget som muligt, inden det for alvor går løs efter sommerferien.

- Det er inspirerende at følge de 26 hold – selvom holdene er en del af det samme projekt, så gør de tingene på lidt forskellige måder. Jeg forsøger at hente inspiration fra dem alle, siger Bjarne Grum-Jensen.

Nyt navn
Én af de ting, som Bjarne Grum-Jensen har erfaret i de seneste uger, er, at projektnavnet Team Rynkeby Hørsholm ikke er hensigtsmæssig i forhold til de planer, der ligger for holdet.

- Det har aldrig været meningen, at vores hold udelukkende skulle rekruttere ryttere og sponsorer fra Hørsholm – vi vil gerne bredere ud i det nordøstlige Sjælland. Derfor har vi i samråd med Team Rynkebys centrale ledelse besluttet at ændre holdnavnet til Team Rynkeby Øresund, siger Bjarne Grum-Jensen og tilføjer:

- Det nye navn er mere dækkende for, hvad vi gerne vil med holdet.

Når Team Rynkeby Øresund starter op efter sommerferien, bliver holdet Team Rynkebys 17. danske hold. I alt kommer Team Rynkeby i 2015 til at bestå af godt 1.400 ryttere og 350 hjælpere fordelt på 32 hold fra fem lande.

Hvis du kunne tænke dig at blive en del af Team Rynkeby i 2015, skal du skrive en ansøgning inden den 20. august her.

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Bliv sponsor

Bliv sponsor for Team Rynkeby og støt børn med kritiske sygdomme.

Se mulighederne

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram