Østjysk ildsjæl blev årets motionist
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 27-11-2013

Østjysk ildsjæl blev årets motionist

Det var en tydeligt rørt Team Rynkeby Østjylland-kaptajn, som i aftes gik på scenen til Danish Bike Award og modtog prisen som årets motionist.

Det blev en af aftenens korteste takketaler, da Team Rynkeby Østjyllands mangeårige holdkaptajn, Niels-Ole Knoblauch, gik på scenen i Cirkusbygningen i København for at takke for prisen ’årets motionist’ i forbindelse med Danish Bike Award i aftes.

Den 62-årige østjyde nåede kun lige at takke holdkammeraterne på Team Rynkeby og de mennesker, som har støttet ham gennem et hårdt år, før han overvældet af følelser måtte stoppe sin tale og blot hæve prisen over hovedet, mens han modtog et stort og rørende bifald fra den fyldte sal.

- Den 20 minutters tale, som jeg havde forberedt, fik jeg ikke fyret af. Men jeg fik sagt tak til mit hold og til alle dem, som har støttet mig. Og det var det, jeg allerhelst ville sige, smilede Niels-Ole Knoblauch bagefter.

Østjysk ildsjæl belønnet
Niels-Ole Knoblauch modtog prisen for sit store engagement i forbindelse med etableringen af et lokalt Team Rynkeby-hold i Østjylland. Og for igennem mere end fem år at have været en af de absolutte drivkræfter i forbindelse med afviklingen af Team Rynkebys årlige tur til Paris til fordel for børn med kræft.

Dette år kom kampen mod kræft dog lidt for tæt på, da Niels-Ole selv fik konstateret kræft og måtte gennemgå en operation og efterfølgende kemokur.

Kræftsygdommen har dog ikke stoppet hans store arbejde på Team Rynkeby, og da Team Rynkeby Østjylland kørte mod Paris i sommer var han igen at finde i feltet – kemobehandlingerne måtte vente til han kom hjem.

- Det har været et rigtig hårdt år for mig. Og derfor er det jo en ekstra belønning at modtage prisen som årets motionist, sagde Niels-Ole, der havde taget turen til København sammen med sin datter.

Vandt over ekstremcykelryttere
Niels-Ole Knoblauch var i øvrigt nomineret i kategorien ’årets motionist’ sammen med en anden Team Rynkeby-kaptajn, ekstremcykelrytteren Christian Krause. Derudover var også Race Across America-rytteren Jan Larsen og stifteren af cykelløbet Bianchi Melfar 24, Leo Jensen, nomineret til prisen.

Det var BT’s læsere, som havde stemt på de nominerede.

Vinderne af Danish Bike Award 2013

Årets klub: Vejgaard Cykel Motion
Årets motionist: Niels-Ole Knoblauch
Årets banerytter: Amalie Dideriksen
Årets landevejsrytter: Jakob Fuglsang
Årets profil: Magnus Cort
Årets cykelevent: Copenhagen Gran Fondo
Årets kontinentalhold: Team Cult Energy
Hall of Fame: Henrik Elmgreen
Årets enkeltstartsrytter: Rasmus Quaade
Årets MTB rytter: Esben H. Kronborg og Erik Skovgaard Knudsen
Årets BMX rytter: Jack Christensen
Årets hjælperytter: Chris Anker Sørensen
Årets talent: Malene Degn

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram