Oscars skolekammerater indsamlede 140.000 kroner til Børnecancerfonden
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 11-04-2016

Oscars skolekammerater indsamlede 140.000 kroner til Børnecancerfonden

700 elever fra Skovshoved Skole deltog i Team Rynkeby Skoleløbet før påske for at mindes afdød klassekammerat. Nu er donationerne gjort op.

Fredagen før påskeferien trak alle 700 elever på Skovshoved Skole i løbeskoene for at vise deres støtte til børn med kræft og deres familier ved at deltage i ’Team Rynkeby Skoleløbet’.

Skolen mistede en elev i 5.c til kræft i efteråret, og løbet blev derfor også brugt til at mindes den afdøde kammerat.

Alle elever fra 5. årgang var derfor iført en hvid T-shirt med et billede af Oscar, da løbet blev skudt i gang den sidste skoledag inden påskeferien.

LÆS MERE: Skovshoved Skole løb for at mindes Oscar.

Udover den friske luft og den fysiske aktivitet fik eleverne også løbet en masse penge ind til Børnecancerfonden i forbindelse med Team Rynkeby Skoleløbet.

Alle donationerne er nu gjort op, og det var således en stolt skoleinspektør, Kenneth Brandt, der i fredags kunne overrække en check på ikke mindre end 140.549 kroner til Anne Rasmussen, rytter på Team Rynkeby Nordsjælland.

- Vi er dybt taknemmelige for Skovshoveds Skoles opbakning til vores indsamling til Børnecancerfondens vigtige arbejde. Og vi glæder os til at sende jeres bidrag videre til de kræftramte børn. Resultatet af indsamlingen er det bedste bevis på, hvad man kan opnå, når man samler i flok, sagde Anne Rasmussen i forbindelse med checkoverrækkelsen.

- På Team Rynkeby-holdet cykler vi til Paris – men Skovshoved Skoles elever har sammen løbet en strækning, der svarer til flere gange Skovshoved-Paris retur, og det kan I godt være stolte af, fortsatte den glade Team Rynkeby-rytter.

4. maj offentliggør Team Rynkeby Fonden, hvor meget de 336 skoler, der deltog i Team Rynkeby Skoleløbet 2016, har indsamlet i alt.

Se Team Rynkeby News' indslag fra Team Rynkeby Skoleløbet på Skovshoved Skole

107.000 skoleelever fra 336 skoler blev i dag forenet i kampen mod børnekræft. På Skovshoved Skole havde de 700 elever en særlig grund til at løbe alt, hvad de kunne <3

Posted by Team Rynkeby on Friday, March 18, 2016

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram