<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 19-09-2014

Ringe er klar til fest

I morgen overrækker Team Rynkeby årets indsamlede midler til Børnecancerfonden på Tovet i Ringe, og byen er helt klar til fest kl. 11.

Lige nu er står Peter Thaisen i sit køkken sammen med otte medarbejdere fra spisehuset Thaisen Hus. De er ved at klargøre den menu, som mere end 300 deltagere fra Team Rynkeby i morgen skal indtage på godset Boltinggaard, når velgørenhedscykelholdet ved middagstid har overrakt årets indsamlede midler til Børnecancerfonden.

- Det er fjerde år, at vi leverer maden til arrangementet, og vi glæder os hvert år. Det er fantastisk at få lov at være en del af et projekt, som gør så meget for kræftramte børn og deres familier, siger Peter Thaisen, som sponsorerer hele arrangementet sammen med Boltinggaard.

- Det her er er en del af vores bidrag til sagen, fortsætter han, mens den eksklusive buffet bestående af blandt andet varm hønsecreme med svampe og rodfrugtchips, minisandwich med rillette af hjemmerøget laks i rygeostcreme, lune quiche med kalvebacon og rødløg, sprød salat med skinke, tørret tomat, og sprøde ingredienser samt oste fra Gundestrup og Løgismose med ristet rugbrød bliver tilberedt.

Julias Moon giver minikoncert
Også på selve Torvet i Ringe er man klar til den store dag. Faaborg-Midtfyn Kommune og Ringe Handelstandsforening har arbejdet på arrangementet i flere uger, og nu er man helt klar, fortæller Mickael Simonsen, aktivitetsformand i Ringe Handelstandsforening og ejer af Outdoor Fyn.

- Det bliver et super godt arrangement i år. Vi forventer, at en del vil komme forbi for at se, hvor stort det indsamlede beløb bliver i år. Men vi har også store forventninger til, at årets musiknavn Julias Moon kommer til at tiltrække en del mennesker, siger Mickael Simonsen.

Arrangementet begynder kl. 9:45, hvor alle interesserede kan være med til at cykle en tur omkring Ringe. Turen er på 28 kilometer, og rytterne er tilbage på Torvet kl. 11, hvor arrangementet officielt begynder.

Kl. 11:30 bliver checken til Børnecancerfonden overrakt, og klokken 12 giver det populære, københavnske band Julias Moon en minikoncert.

Der er i øvrigt gratis juice til børnene efter checkoverrækkelsen.

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram