<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Vestsjælland - 25-02-2015

Ringenes Herre-stjerne ønsker god tur til Paris

Skuespilleren Viggo Mortensen ønsker Team Rynkeby god tur til Paris med en personlig hilsen på tre cykeltrøjer, som nu sælges til fordel for Børnecancerfonden.

Den verdenskendte, danske skuespiller Viggo Mortensen var forleden i Danmark i forbindelse med en ny film, hvor han blandt andet spiller sammen med Børnecancerfondens protektor Ghita Nørby.

I forbindelse med besøget benyttede han samtidig lejligheden til at besøge noget familie i Korsør – heriblandt en af rytterne på Team Rynkeby Vestsjælland.

- Viggo Mortensen er en travl mand, så han har desværre ikke mulighed for at køre til Paris med Team Rynkeby, men han har til gengæld signeret tre af holdets cykeltrøjer, som nu sælges til højstbydende på auktion, siger Poul Buur, den ene halvdel af kaptajn-teamet på Team Rynkeby Vestsjælland.

Auktionen finder sted den 11. april kl. 15 i Autohallen i Slagelse. Her afholder Team Rynkeby Vestsjælland et koncertarrangement med blandt andre Michael Carøe, Jimmy Kolding og Poplic Service.

Det er muligt at sende et bud på trøjerne ved at sende en mail til auktion@rynke2015.dk. Hele beløbet går ubeskåret til Børnecancerfonden.

 

 

 

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram