Rynkeby åbner dørene til fordel for Børnecancerfonden
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Ringe - 25-08-2015

Rynkeby åbner dørene til fordel for Børnecancerfonden

Du kan få et sjældent kig ind i Rynkeby Foods’ produktionsfaciliteter, når juicevirksomheden holder åbent hus til fordel for Børnecancerfonden, fredag den 28. august 2015 kl. 15-21.

Rynkeby Foods åbner virksomheden for offentligheden i forbindelse med ’open by night’ i Ringe, fredag den 28. august 2015 mellem klokken 15 og 21.

Det er de medarbejdere hos Rynkeby Foods, der i sommer deltog på Team Rynkebys årlige cykeltur til Paris til fordel for Børnecancerfonden, der har taget initiativ til virksomhedsåbningen, og formålet med arrangementet er da også at rejse penge til Børnecancerfonden.

- De timelønnede medarbejdere, der er på arbejde, mens åbent hus-arrangementet står på, har valgt at donere hele deres løn til Team Rynkebys indsamling til Børnecancerfonden. Dermed ønsker de at give indsamlingen til Børnecancerfonden et sidste boost, inden checkoverrækkelsen den 26. september, siger Jørgen Dirksen, adm. direktør i Rynkeby Foods A/S.

Det hører til sjældenhederne, at en fødevarevirksomhed åbner dørene for offentligheden på den måde, og åbent hus-arrangementet giver derfor naboer og andre interesserede en god mulighed for at få et kig ind i en af Danmarks mest kendte virksomheder.

Det koster 50 kr. for voksne og 20 kr. for børn at komme inden for hos Rynkeby Foods. Hele beløbet går ubeskåret til Børnecancerfonden.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram