Sådan havnede Bitten på forsiden af thailandsk cykelmagasin
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 31-01-2014

Sådan havnede Bitten på forsiden af thailandsk cykelmagasin

Den tidligere Team Rynkeby-rytter Bitten Carstensen blev noget overrasket, da hun så sig selv på forsiden thailandsk cykelmagasin.

En storsmilende Team Rynkeby-rytter pryder forsiden af september-udgaven af det thailandske cykelmagasin Sports Street Magazine.

Cykelrytteren er den tidligere Team Rynkeby Vestsjælland-rytter Bitten Carstensen, og billedet er taget i forbindelse med Team Rynkebys ankomst til Paris sidste år.

Bitten havde ingen anelse om, at hun var på forsiden af Sports Street Magazine, før en bekendt til hendes kærstede tilfældigt opdagede bladet ligge på en café i Thailand, hvor han var på ferie.

- Han har selv været med på Team Rynkeby og kender derfor de gule Team Rynkeby-farver. Og han lagde derfor mærke til bladet. Men det var først, da han tog bladet op, at han opdagede, at det er mig, siger Bitten Carstensen.

Den bekendte tog et billede af bladet, som han sendte hjem til Bitten. Det billede ramte Team Rynkebys Facebook-side for nogle uger siden, hvor det er blevet et af de mest sete billeder de seneste måneder.

Bitten har nu også selv fået et eksemplar af bladet, som indeholder en stor artikel om Team Rynkeby. Hun ved dog ikke, hvad der står.

- Det hele er på thai, og jeg har endnu ikke fået nogen til at oversætte det for mig, siger Bitten.

Sports Street Magazine udkommer én gang om måneden, og henvender sig til thailandske cykelentusiaster. Blandet kan købes over hele Thailand.

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Bliv sponsor

Bliv sponsor for Team Rynkeby og støt børn med kritiske sygdomme.

Se mulighederne

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram