Silkeborg rocker mod børnecancer
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 16-02-2016

Silkeborg rocker mod børnecancer

To af Danmarks bedste kopirockbands indtager scenen, når Team Rynkeby Silkeborg arrangerer ’Rock mod børnecancer’ den 8. april.

To af rockhistoriens allerstørste bands bliver hyldet, når Team Rynkeby Silkeborg arrangerer ’Rock mod børnecancer’ på Kedelhuset i Silkeborg den 8. april 2016.

Det lokale velgørenhedscykelhold har fået ’Guns Tribute’, der er et af Danmarks bedste Guns ’N Roses-tribute bands, til at stille op i den gode sags tjeneste. Det samme gør ’Almost AC/DC’, der er kendt som et af landets bedste AC/DC-tribute bands, og som blandt andet skal spille på Smukfest og Langelandsfestival i år.

Festen bliver startet af det lokale band Lebeat, der spiller sit mest rockede repertoire.

- Det bliver en kæmpe fest i den gode sags tjeneste. Vi har fået tre helt fantastiske bands til deltage, mens Kedelhuset sikrer de rette rammer. Derudover er der en masse frivillige hjælpere, der alle bidrager uden beregning, så vi regner bestemt med et stort overskud til Børnecancerfonden, siger Martin Brinch Therkelsen, holdkaptajn på Team Rynkeby Silkeborg.

Dørene til koncerten åbner kl. 19:30, hvor der vil være ’happy hour’ indtil kl. 20:30. Kl. 21 går det første band på. Efter koncerten er der efterfest med gratis entre på Zwei Grosse Bier Bar.

Billetterne koster 150 kroner plus gebyr og købes på silkeborgbilletten.dk. Alt overskud går til Børnecancerfonden. 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram