<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 11-07-2016

Sover i 17.000 senge på turen til Paris

Der er brugt mere end 6.700 arbejdstimer på at sikre, at alle deltagere på Team Rynkeby har en seng at sove i på turen til Paris.

2. etape, Bremmerhaven: Mens ryttere og servicefolk har taget hul på 2. etape af Team Rynkebys tur til Paris, er Team Rynkebys rejsearrangør Ørslev i fuld gang med at koordinere de kommende dages overnatninger.

Hver nat benytter Team Rynkeby godt 1.900 senge på mellem 28 og 33 hoteller. På hele turen til Paris bliver det til ikke mindre end 17.126 senge på 209 forskellige hoteller til at huse projektets 1.500 cykelryttere og 400 servicefolk samt pårørende i Paris.

- Logistikken omkring Team Rynkeby er efterhånden blevet en ganske stor opgave. Holdene kører for det meste ad mindre veje og forsøger at holde sig ude af de store byer. Derfor er de fleste af hotellerne mindre, privatejede hoteller, som vi er nødt til at besøge for at sikre, at vi kan skabe de rigtige rammer for holdene, siger Ole Pedersen, direktør i Ørslev, og uddyber:

- Hotellerne skal gerne ligge centralt i de mindre byer. De skal have en god standard, og der skal også være plads til servicebilerne – som på mange af holdene også tæller 16-18 meter lange kølebiler, der skal bruge kraftstrøm. Der er en hel masse detaljer, som vi skal forsøge at indfri, siger direktøren.

6.700 timer
Arbejdet med Team Rynkeby holder to en halv medarbejder beskæftiget året rundt hos Ørslev – frem mod dette års tur er der brugt ikke mindre end 6.700 timer på at planlægge Team Rynkebys rejse ned gennem Europa.

- Siden maj har vi sendt og modtaget over 11.000 mails vedrørende Team Rynkeby, og vi er naturligvis også med på selve turen, hvor vi har indrettet en lille kontorbus, der følge holdene. Lige nu er vi ved at planlægge logistikken omkring Maastricht, hvor vi har 800 deltagere til at bo på samme hotel på onsdag, siger Ole Pedersen.

240 dyner i bagagen
Arbejdet med Team Rynkeby har også betydet, at Ole Pedersen har måttet tage en tur i Jysk for at købe dyner.

- Flere af de franske hoteller benytter sig af dobbeltdyner, og det vil vi alligevel ikke byde Team Rynkeby-deltagerne. Derfor har vi indkøbt 240 dyner til dette års tur. Dynerne bliver efter turen doneret til hjemløse, og så indkøber vi nye til næste år, fortæller Ole Pedersen.

Du kan følge Team Rynkebys tur live på www.team-rynkeby.dk/liveDK.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram