<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 06-07-2020

Sponsor overraskede østjyder med flødeboller

Deltagerne på Team Rynkeby Østjylland blev overrasket med luksusflødeboller på en rasteplads, da velgørenhedscykelholdet i dag påbegyndte sin tur rundt i Danmark.

3. etape, Hovedgård: Team Rynkeby Østjylland havde kun kørt omkring 20 kilometer af dagens 180 kilometer lange etape fra Aarhus til den dansk-tyske grænse, da holdet pludselig blev vinket ind på en rasteplads ved Hovedgård af Søren Broberg Johansen fra den lokale sponsor Savværket Event.

Søren havde fyldt bagagerummet i sin bil med luksusflødeboller fra Martin Ib og var kørt ud for at ønske Team Rynkeby Østjylland god tur rundt i Danmark.

- Jeg synes, at det er lidt synd, at rynkerne ikke skal køre til Paris i år, så de skal have en lille overraskelse til deres lange cykeltur til sydover, siger Søren Broberg Johansen og uddyber:

- Team Rynkeby gør et fantastisk arbejde. Derfor vil jeg også gerne vise, at vi stadig er her, og at vi er super glade for at være sponsor på holdet – det vil vi også gerne være fremadrettet. Coronaen har lukket alting ned i denne sæson, men så kan det være, at vi kan lave endnu flere ting sammen næste år, siger han.

Søren Broberg Johansen lægger ikke skjul på, at det de seneste fire måneder ikke har været særlig sjovt at drive eventvirksomhed, men han ønsker ikke, at det skal gå ud over engagementet i Team Rynkeby.

- Vi har ikke rigtig haft noget at lave de seneste fire måneder, men jeg tænker, at det netop er i tider, hvor man har det sværest, at man skal gøre endnu mere for at stå sammen, siger han.

- Team Rynkeby betyder rigtig meget for rigtig mange, og hvis man kan gøre en lille indsats for at samle nogle ekstra kroner ind til de syge børn, så skal man også gøre det, siger Søren Broberg Johansen.

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram