Sponsor-PR: Fortæl om dit sponsorat
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 04-11-2015

Sponsor-PR: Fortæl om dit sponsorat

Team Rynkebys sponsorer kan her hente inspiration til, hvad de kan fortælle om deres sponsorat til Team Rynkeby Fonden.

Flere sponsorer efterspørger inspiration til, hvordan de kan fortælle omverdenen om deres sponsorat til Team Rynkeby og Børnecancerfonden.

Team Rynkeby har her udarbejdet lidt tekst, som alle sponsorer frit kan bruge i deres markedsføring. Hvis der er nogen spørgsmål, kan Mikkel Tholstrup Dahlqvist, Communications Manager for Team Rynkeby Fonden, kontaktes på tlf.: +45 2015 7076.

 

[Sponsor] indgår sponsoraftale med Team Rynkeby

[Sponsor] har tegnet et sponsorat med velgørenhedscykelholdet Team Rynkeby, der hvert år cykler til Paris til fordel for børn med kræft og deres familier.

Når Nordens største velgørenhedscykelhold, Team Rynkeby, cykler til Paris til sommer for at støtte kampen mod børnekræft, bliver det med hjælp fra [Sponsor].

[Sponsor] har netop tegnet et [guldsponsorat / sølvsponsorat / bronzesponsorat / team-sponsorat] med Nordens største velgørenhedscykelhold, Team Rynkeby.

Sponsoratet lyder på [beløb] kroner, som går ubeskåret til Børnecancerfondens arbejde.

- [Indsæt begrundelse for, hvorfor virksomheden støtter Børnecancerfonden via Team Rynkeby], siger [navn og titel og sponsor].

100 procent til børn med kræft
Det er 15. gang, at Team Rynkeby kører til Paris for at rejse penge til børn med kræft og deres familier. Cykelholdet består i år af 1.600 cykelryttere og 400 hjælpere fordelt på 38 hold i fem lande; Danmark, Sverige, Norge, Finland og Færøerne.

Udover at deltagerne på Team Rynkeby skal passe deres træning til den store cykeltur til Paris, skal de også samle penge ind til børn med kræft. Deltagerne dækker selv deres egne omkostninger, og Rynkeby Foods dækker projektets centrale omkostninger, hvilket betyder, at alle de penge, som deltagerne samler ind, går ubeskåret til en af de fem børnekræftorganisationer, som Team Rynkeby samarbejder med i Norden.

- Hovedparten af pengene bliver brugt til at finansiere forskning i børnekræft. Børnekræft er fortsat den sygdom, der tager livet af flest børn i alderen 1-15 år, og der er stadig alt for mange børn, der får alvorlige bivirkninger af den behandling, de modtager, siger Carl Erik Dalbøge.

Team Rynkeby indsamlede 48,1 millioner kroner til børn med kræft i hele Norden i 2015 – heraf gik 32,8 millioner kroner til Børnecancerfonden i Danmark. Cykelholdet kører til Paris fra den 9.-10. juli til den 16. juli 2016.

Yderligere materiale
Download billeder + download logoer + fakta om Team Rynkeby

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram