<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 20-11-2014

Sponsor-PR: Sådan kan du fortælle om dit sponsorat til Team Rynkeby

Som sponsor på Team Rynkeby kan du her finde lidt inspiration til, hvordan du kan fortælle omverdenen om dit sponsorat til kampen mod børnekræft.

Flere sponsorer efterspørger inspiration til, hvordan de kan fortælle omverdenen om deres sponsorat til Team Rynkeby og Børnecancerfonden.

Team Rynkeby har her udarbejdet lidt tekst, som alle sponsorer frit kan bruge i deres markedsføring. Hvis der er nogen spørgsmål, kan Mikkel Tholstrup Dahlqvist, Communications Manager for Team Rynkeby Fonden, kontaktes på tlf.: +45 2015 7076.

 

[Sponsor] tegner sponsorat med Team Rynkeby

Når Team Rynkeby cykler til Paris til sommer for at støtte kampen mod børnekræft, bliver det med et sponsorat fra [Sponsor] i ryggen.

[Sponsor] har netop tegnet et [guldsponsorat / sølvsponsorat / bronzesponsorat / naturaliesponsorat] med verdens største velgørenhedscykelhold, Team Rynkeby.

Sponsoratet lyder på [Beløb] kr., som går ubeskåret til Børnecancerfondens arbejde.

>>> eller <<<

Sponsoratet dækker [indsæt naturalier], som er med til at holde deltagernes egenbetaling nede.

- [Indsæt begrundelse for, hvorfor virksomheden støtter Børnecancerfonden via Team Rynkeby], siger [navn og titel og sponsor].

100 procent til Børnecancerfonden
Team Rynkeby består i år af 1.466 ryttere og 350 hjælpere fordelt på 32 lokale hold i fem lande. Deltagerne betaler selv for deres egen deltagelse, og samtidig dækker juicevirksomheden Rynkeby Foods A/S projektets centrale omkostninger.

Dermed kan Team Rynkeby sende alle indsamlede midler ubeskåret videre til de fem børnekræftorganisationer, som Team Rynkeby samarbejder med i Danmark, Sverige, Finland, Norge og Færøerne.

I Danmark går de indsamlede midler til Børnecancerfonden, som bruger størstedelen af pengene på at finansiere forskning.

- Der er forskel på voksenkræft og børnekræft. Derfor er der behov for en målrettet forskningsindsats i børnekræft, hvis vi skal komme denne frygtelige sygdom til livs, siger Marianne Nielsen, direktør i Børnecancerfonden.

Følgevirkningerne er invaliderende
I dag overlever fire ud fem børn, som får kræft, men godt halvdelen overlever med følgevirkninger, som spænder lige fra træthed, koncentrationsbesvær, amputerede lemmer og barnløshed til svære hjerneskader.

Derfor målretter Børnecancerfonden en stor del af sine forskningsmidler mod forskning i bedre behandlingsformer.

- Børnene har et langt liv foran sig, når de forhåbentlig kommer igennem deres kræftbehandling. Derfor er det meget vigtigt for os, at dette lange liv bliver så godt og normalt som muligt, siger Marianne Nielsen.

Team Rynkeby donerede 36,128 mio. DKK til kampen mod børnekræft i 2014 – heraf gik 23,498 mio. DKK til Børnecancerfonden i Danmark.

Team Rynkeby kører til Paris fra den 3. til 10. juli 2015.

Yderligere materiale
Download billederdownload logoer + fakta om Team Rynkeby

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram