Sponsor-PR: Sådan kan du fortælle om dit sponsorat
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 06-11-2013

Sponsor-PR: Sådan kan du fortælle om dit sponsorat

Hvis du har tegnet et sponsorat til Team Rynkeby, kan du nedenfor finde inspiration til, hvordan du fortæller omverdenen om det.

Team Rynkeby giver dig her lidt inspiration til, hvordan du kan fortælle omverdenen om dit sponsorat til Team Rynkeby.

Hvis du har nogen spørgsmål er du velkommen til at kontakte Mikkel Tholstrup Dahlqvist, Comunications Mananager på Team Rynkeby, tlf.: +45 2015 7076, mtd@team-rynkeby.com.


[Sponsor] støtter Team Rynkeby 2014

[Sponsor] støtter kampen mod børnekræft med et sponsorat til velgørenhedscykelholdet Team Rynkeby.

Når Team Rynkeby cykler til Paris til sommer for at samle penge ind til børn med kræft og deres familier, er det med støtte fra [Sponsor].

[Sponsor] har tegnet et [tøjsponsorat / kontantsponsorat / naturaliesponsorat] og støtter Team Rynkebys arbejde med et sponsorat på [indsæt sponsorat].

[Indsæt begrundelse for, hvor I støtter kampen mod børnekræft], siger [Navn], [Titel] hos [Sponsor].

Uvurderlige ambassadører
Team Rynkeby består i 2014 af 1.200 cykelryttere og 260 hjælpere fordelt på 26 hold i seks forskellige lande: Danmark, Sverige, Finland, Norge, Færøerne og Australien.

De 16 danske hold samler penge ind til Børnecancerfonden, og her er direktør Marianne Nielsen taknemlig for den store opbakning, som hun oplever fra både deltagere og sponsorer.

- Deltagerne og sponsorerne er virkelig med til at sætte kampen mod børnekræft på dagsordenen – ikke bare i Danmark, men mange steder i Europa. Med deres smittende engagement og deres evne til at gøre sagen synlig i stort set alle afkroge af landet, er de uvurderlige ambassadører for kampen mod børnekræft, siger Marianne Nielsen.

Penge går til forskning
I 2013 indsamlede Team Rynkeby mere end 23 mio. kr. til kampen mod børnekræft i Danmark, Sverige og Finland – de 15,2 mio. kr. gik til Børnecancerfonden i Danmark, hvilket er mere end halvdelen af fondens samlede budget.

Pengene bliver blandt andet brugt på forskning.

- Det er forskningen, som skal sikre, at ingen børn dør af kræft i fremtiden. Derfor bruger vi også omkring 70 procent af de indsamlede midler på forskning i børnekræft. Resten bliver brugt på oplysning og informationsmateriale samt på direkte støtte til de ramte børn og deres familier, siger Marianne Nielsen og tilføjer, at under tre procent af Børnecancerfondens budget bruges på administration.

- Vi er en lille organisation med ganske begrænsede omkostninger, og derfor kan vi også bruge pengene der, hvor de rent faktisk gør en forskel, siger hun.

Alle de penge, som Team Rynkeby samler ind i Danmark, går ubeskåret til Børnecancerfonden, da Rynkeby Foods A/S har påtaget sig samtlige administrative omkostninger i projektet.

Læs mere om Team Rynkeby på: www.team-rynkeby.dk.

Links:
Download billeder: www.team-rynkeby.dk/pressebilleder
Download logoer: www.team-rynkeby.dk/logo
Fakta om Team Rynkeby: www.team-rynkeby.dk/fakta

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram