Stort cykelløb støtter Team Rynkeby
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 12-02-2020

Stort cykelløb støtter Team Rynkeby

Når Stjerneløbet i Roskilde afvikles den 1. juni 2020 bliver det blandt andet til fordel for Team Rynkeby Fondens indsamling til Børnecancerfonden og Børnelungefonden.

I mere end 100 år har Stjerneløbet i Roskilde tiltrukket cykelryttere fra nær og fjern. De første mange år var løbet et lukket løb kun for toppen af dansk cykelsport, men de senere år er Stjerneløbet blevet åbnet for motionister og afviklet under forskellige koncepter.

Når 2020-udgaven af landevejsklassikeren afvikles fra Stændertorvet i Roskilde, 2. pinsedag, mandag den 1. juni 2020, bliver det blandt andet med fokus på velgørenhed.

Deltagerne får nemlig mulighed for at sende en del af deres deltagergebyr videre til en af fem velgørenhedsorganisationer – heriblandt Team Rynkeby, som støtter Børnecancerfonden og Børnelungefonden.

- Sidste år havde vi stor succes med at øremærke en del af tilmeldingsgebyret til velgørenhed. Det gav en ekstra dimension til cykelløbet og fungerede rigtig godt. I år gentager vi derfor succesen og samler ind fem forskellige organisationer, siger Bo Wacker, der er idrætskonsulent hos DGI Midt- og Vestsjælland, der står bag det traditionsrige cykelløb.

Fem organisationer

Motionisterne kan tilmelde sig to ruter – motionsløbet på 68 km og familieløbet på 18 km. For hver rytter, der tilmelder sig, donerer Stjerneløbet 50 kroner til én af fem velgørenhedsorganisationer. Deltagerne vælger selv, hvem pengene går til.

I år kan man støtte:

Team Rynkeby (Børnecancerfonden & Børnelungefonden)

Team Giv Håb (Børn, Unge & Sorg)

Team Glade Børn (Glade Børn Fonden)

Tour de Taxa (Julemærkehjemmene)

Cykelnerven (Scleroseforeningen)

Prisværdig indsats

Hos Team Rynkeby Fonden roser direktør Carl Erik Dalbøge initiativet.

- Det er utrolig prisværdigt, at DGI Midt- og Vestsjælland på den måde går ind og støtter nogle at de motions- og velgørenhedscykelhold, som hvert eneste år indsamler store summer til børn og familier, der har det svært, og som samtidig er med til at udbrede glæden ved at køre på cykel, siger han og fortsætter:

- De fem cykelhold kører alle for anerkendelsesværdige formål, og de fortjener alle støtte. Jeg håber naturligvis, at mange både nuværende og tidligere Team Rynkeby-ryttere har lyst til at tilmelde sig og hjælpe os med at sende to flotte checks videre til Børnecancerfonden og Børnelungefonden, siger Carl Erik Dalbøge.

Du kan tilmelde dig Stjerneløbet via DGI Midt- og Vestsjællands website. Tilmeld dig også begivenheden på Facebook og vær med til at sprede budskabet.


Foto:
Bjarne Kubel.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram